Reacties voor: iNav theme: nu beschikbaar in Cydia (jailbreak)

Het iNav theme verscheen deze week in Cydia. iNav biedt een unieke gebruikersinterface aan voor je iPhone. Hoe je iNav installeert lees je in dit artikel.
Lees het complete artikel → iNav theme: nu beschikbaar in Cydia (jailbreak)
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Ik ga het meteen eens testen 🙂

  2. Ziet er wel mooi uit!

  3. Het ziet er wel geinig uit, maar “effe testen” is er niet bij volgens mij. Misschien later eens proberen… Als alle kinderziektes eruit zijn.

  4. De mooie, handige en snelle iPhone user interface verruilen voor een trage en onduidelijke Photoshop-interface? No thanks.

  5. Gebruik Inav nu al een week lang ongeveer. Het ziet er heel mooi uit alleen het is soms wel onhandig snel naar een applicatie te gaan want dan moet je dus ook eerst de categories folder openen. Hiervoor heb ik mn meest gebruikte apps op de laatste pagina gezet als normale iphone iconen.
    Het even heen en weer switchen kan vrij irritant zijn omdat je met al die lege webiconen zit (er is trouwens een cydia appliactie gekomen die automatisch 100 blanco webclips voor je installeerd via app-news.fr wat de stappen voor een beginner misschien allemaal wat makkelijker maakt). De webiconen zijn via SSH wel makkelijk te verwijderen maar dan moet je alsnog al je applicaties weer uit categories halen en terugzetten.
    Het ziet er allemaal heel mooi uit, zeker een aanrader, helemaal als je nog 1 van de aangepaste iNav themes gebruikt die ook al een poosje beschikaar zijn.

  6. Ik geeft Marco gelijk. Mooie interface maar een mooi evenwicht tussen gebruiksgemak en design heeft Apple al mooi klaargespeeld. Ik pas ook.

  7. Zien ik daar rechtsonder in de hoek een Ubuntu-linux icoontje? Jawel.

  8. Mooi thema, dat voorop. Maar:
    Bij veel apps duurt het laden van de mappen Games en Apps mij iets te lang.
    Wanneer je in een van deze mappen zit zie je nog het menu van iNav op de achtergrond.
    Sommige icoontjes in de mappen worden vierkant.
    Categories vraagt wat werkgeheugen, wat het werken met meerdere programma’s niet ten goede komt (Backgrounder).

    Ik begrijp dat dit allemaal waarschijnlijk niet anders kan maar voor mij zijn dit redenen waarom ik weer terug ben naar mijn vertrouwde thema met enkel een leuke achtergrond.

  9. Ik heb dit thema al een paar weken, maar dit werkt echt niet zoals ik had verwacht! het zijn gewoon 8 pagina’s onzichtbare icoontjes, met 1 zichtbare icoon en bizar groot uit vergroot! Werkt niet echt heel lekker, en ik ben hem nu wel een beetje zat aan het worden, zit er hard over na te denken om weer naar de standaard te gaan.

  10. Mooi uitgewerkt thema inderdaad, maar het gebruik ervan is totaal kl*te. Er staan een hoop applicaties door/over elkaar en ik heb hem binnen 3 minuten dus ook weer teruggezet naar de normale.

    Goed geprobeerd, als hij makkelijker zou zijn in gebruik dan had ‘ie er langer opgestaan. Ik wacht dus nog even met dat thema tot ze met een update komen.

  11. net gedaan, niet echt mijn ding, kan me voorstellen dat mensen er moeite mee hebben het goed werkend te krijgen.
    Als je sms krijgt is het niet echt duidelijk, wel popup maar geen ‘1’ ontvangen, idem aan oproep/sms gemist.

    Verder ziet het er wel gelikt uit..

    Cheers

  12. Bagger..

  13. ik heb hem net ff geinstalleerd maar er klopt iets niet helemaal en heb geen idee wat ik moet veranderen.

    hier een screenshotje
    http://img50.imageshack.us/img50/9369/photot.jpg

  14. Origineel geplaatst door Rawish
    Gebruik Inav nu al een week lang ongeveer. Het ziet er heel mooi uit alleen het is soms wel onhandig snel naar een applicatie te gaan want dan moet je dus ook eerst de categories folder openen. Hiervoor heb ik mn meest gebruikte apps op de laatste pagina gezet als normale iphone iconen.Het even heen en weer switchen kan vrij irritant zijn omdat je met al die lege webiconen zit (er is trouwens een cydia appliactie gekomen die automatisch 100 blanco webclips voor je installeerd via app-news.fr wat de stappen voor een beginner misschien allemaal wat makkelijker maakt). De webiconen zijn via SSH wel makkelijk te verwijderen maar dan moet je alsnog al je applicaties weer uit categories halen en terugzetten.Het ziet er allemaal heel mooi uit, zeker een aanrader, helemaal als je nog 1 van de aangepaste iNav themes gebruikt die ook al een poosje beschikaar zijn.

    Is dit ook de reden waarom ik opeens zoveel webicoontjes had in mijn springboard? Zat gister zoveel te klooien met m’n foon dat ik geen idee meer had waardoor het zou kunnen komen.
    Heb nog wat achtergelaten op het forum.

    Had zelf al een mapje “games” gemaakt, dus dat was wel een aangename verassing in iNav. Leuk appje, wel veel werk.

  15. Waarom zou je dit nou installeren?! Ziet er op eerste gezicht wel gelikt uit, maar Apple heeft heus niet voor niets jaren werk en testen zitten in de huidige lay-out, die gewoon prima, snel en foutloos werkt. Waarom zou je daar aan zitten klooien via zo’n goedkope PSP kloon?
    Boring!

  16. Origineel geplaatst door Jochem Oldemans
    ik heb hem net ff geinstalleerd maar er klopt iets niet helemaal en heb geen idee wat ik moet veranderen.hier een screenshotjehttp://img50.imageshack.us/img50/9369/photot.jpg

    Als je een van de iconen ingedrukt houdt kun je ze verplaatsen. Maakt het wat overzichtelijker.

    Leuk appje, wel veel werk…

  17. @Jochem: In de handleiding die je zal hebben gevolgd staat dit vast wel vermeld. Maar om ff snel antwoord te geven. Je moet alle iconen zelf naar de pagina spelen waar je het icoon wilt hebben. Dan moet je 8 lege webclips voor het icoontje op de betreffende pagina neerzetten om hem zo netjes te centreren.

    En verder ontopic: ik ben het ermee eens dat het soms nogal onhandig werkt en het thema zelf lijkt bij mij ook vrij veel werkgeheugen te gebruiken. Ben nu zelf bezig het thema zo aan te passen dat het voledig aan mijn wensen voldoet en hopelijk wat sneller gaat werken door alle onzindingetjes eruit te werken.

  18. ik denk dat je hiervoor ook je taal naar Engels moet veranderen, anders doet ie je contacten niet volgens mij.

  19. Origineel geplaatst door Rawish
    @Jochem: In de handleiding die je zal hebben gevolgd staat dit vast wel vermeld. Maar om ff snel antwoord te geven. Je moet alle iconen zelf naar de pagina spelen waar je het icoon wilt hebben. Dan moet je 8 lege webclips voor het icoontje op de betreffende pagina neerzetten om hem zo netjes te centreren.

    Was er al achtergekomen toen ik en icoon ingedrukt hield :p
    De icons die normaal op je dock staan zijn btw wel hardnekkig te verschuiven… Maar het ziet er nice uit nu 🙂

  20. staan die categorieen links op het springboard daar voor de fun?

  21. Nou, als ik dit alles zo lees dan laat ik ‘m even schieten. Gebruiksgemak, snelheid en functionaliteit (in die volgorde) hebben prioriteit. Esthetiek komt daar achter aan.

  22. Ik heb waarschijnlijk bij het verwijderen Categories niet goed verwijderd, (de mappen games en apps laten staan) nu heb ik categories weer geinstalleerd maar kan m niet meer terug vinden, niet op het SB en niet in de Apps folder. Kan iemand mij helpen?

    Ik vond iNav een heel mooi thema alleen zou het geoptimaliseerd moeten worden voor de iPod Touch. Anders staat er voor niets Mysms enz.

  23. @Luuk: Dit probleem met categories is veel besproken op het forum daar staat vast wel een oplossing tussen.
    En ik heb ergens op ipodtouchfans een aanpassing gezien voor de ipod touch. Als je een beetje overweg kan met SSH en een mooi icoontje kan vinden voor je notities of een andere app kun je hem zelf ook wel makkelijk aanpassen ;).

  24. Hopelijk komt er ook snel een SbSettings theme die hier netjes op aansluit

  25. huh, ik heb het gedaan, maar ik heb liever de ouder iphone look.
    maar nu heb ik het weer weg gedaan en ik mis contactenboek en itunes op mijn springboard, help please.
    ow ja en ik heb heel veel lege icoontjes, ik heb al een paar verwijderd.
    ik weet niet wat ik met de rest moet doen.
    wat moet ik doen :”(

    @iphoneclub: ik zal voortaan gewoon doen wat jullie zeggen.
    Nogmaals, het installeren van dit thema is niet voor beginnende jailbreaker / gebruiker! Als je niet zeker weet wat je doet, laat dan dit thema links liggen.

  26. ik heb ook quickgold geinstalleerd, ik kan dus makkelijk overal doorheen scrollen

  27. Heb ik al enkele weken. Ia echt tof. Je word alleen wel gek van het bladeren..

    Wel echt vet. Vooral het sexy thema!! super is die 🙂

  28. ik heb hulp nodig, itunes en contacten zijn gewoon weg, dit is super raar.

  29. Ziet er uit als het homescreen van een sony product…

  30. Dan wacht ik liever op LCars theme:

    http://www.youtube.com/watch?v=qeNFntOdtMY

  31. Origineel geplaatst door Jochem Oldemans
    Hopelijk komt er ook snel een SbSettings theme die hier netjes op aansluit

    Er is al een sbsetting van inav volgens mij in de sos iphone source

  32. @burak: voor persoonlijke hulp moet je op het forum zijn. Kijk ook eens bij de oplossingen die worden aangeraden na problemen met categories.

  33. op ispazio zag ik nog meer van inav interfaces.
    dan moet je wel deze repo toevoegen in cydia
    http://www.apple-news.fr/repo

    ik gebruik nu inav milk

  34. verschrikkelijk, als ik dit zie denk ik meteen aan iets als windows mobile. Het ontgaat mij echt waarom je zoiets onhandigs en lelijks zou willen als je een iPhone hebt…

  35. Dat Ubuntu logo kunnen ze beter weghalen ivm trademark issues.

  36. Hij is fijn.. Vooral in combinatie met andere thema’s (heb nu iNav Milk)… Als je heel veel prijs stelt op snelheid dan moet je m inderdaad niet installeren, maar in combinatie met QuickGold kom ik een heel eind.
    P.s. : Kinderziektes zitten er niet in, het is gewoon een creatieve combinatie van Categories en Iconen…

  37. categories, is of was een goeie oplossing om een overzicht te hebben van uw apps, maar na een tijd werkt de app niet meer na behoren. Vooral een probleem wanneer teveel apps geinstalleerd zijn. Heb zelf al meermaals aanpassingen gedaan aan mijn iphone geheugen beheer, maar zoek nog steeds een oplossing om de spring board uit te breiden, by the way, inav geen slecht idee maar toch liever de huidige iphone weergave.

  38. Ik ben er tevreden mee! Het maakt me sowieso niet veel uit dat het zoeken naar een app soms rommelig kan zijn (je kan ook mappen in mappen plaatsten, he mensen), ik gebruik Quick Gold. Misschien dat ik dit thema nog wat personaliseer! 🙂

  39. Origineel geplaatst door peter
    Zien ik daar rechtsonder in de hoek een Ubuntu-linux icoontje? Jawel.

    Verklaart direct waarom het zoon saai en bagger thema is, Ubuntu is gnome en das ook saai, deze ontwikkelaar gebruikt vast gnome.

  40. Begrijp echt werkelijk niet waarom je dit zou gebruiken…..Ik vind het niet alleen foei lelijk (er windows like) maar het lijkt me ook erg onhandig.

  41. Heb hem ook zojuist derop gegooid, ziet er gelikt uit. Maar ik kan nu nergens me settings meer vinden 🙁

  42. Strax kome er ook nog die stakkers die windows mobile gaan verbouwe voor iphone… Oogt heel windows en aan de comments te zien werkt die dus ook al net zo slecht….

    Beetje jammmer….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.