Reacties voor: In elke iPhone 4 zit voor 30 euro aan Samsung-onderdelen

The Economist en iSuppli berekenden hoeveel procent van de onderdelen van de iPhone 4 van Samsung afkomstig is. Het Koreaanse merk fabriceert enkele van de belangrijkste onderdelen voor Apple.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Hoop dat Samsung wint….

  2. Dit verklaart wellicht waarom de iPhone 5 op zich laat wachten: Die 25% wordt vast niet meer door Samsung gemaakt!

  3. Het is voor 25 euro. DUS Niet 25%!!! LEER LEZEN

  4. Volgens mij klopt de titel van het artikel niet. Hoort toch 25% te zijn in plaats van 25 euro? Het touchscreen is immers al €38,50?

  5. ha, dat zijn ook grappig die van apple, dingen van samsung in hun iPhone zetten en dan zeggen dat samsung kopieert, ook flauw van apple…

  6. @RAP: De prijzen zijn in dollars en er zit volgens de afbeelding ongeveer 45 dollar aan onderdelen van Samsung in elke iPhone. Omgerekend is dit rond de 30 euro. Maar het is inderdaad 25% van de productiekosten die naar Samsung gaan.

  7. @Koen: Het kopieren gaat ook om het uiterlijk van het toestel, en ook dat kopieerd samsung behoorlijk van apple. Maar het uiterlijk van de iPhone 4 komt niet van de koreanen af hoor.

  8. Zo! Nokia is wel heel erg gekrompen in 1 jaar tijd!

  9. En daarom moeten ze niet zo lullig doen met die overdreven patenten-oorlog. Alles lijkt toch wel op elkaar en mensen zullen toch voor Apple blijven gaan omdat de kwaliteit van het eindproduct altijd beter is.

  10. “Samsung is een van de grootste leveranciers aan Apple en andersom is Apple een van Samsungs grootste klanten.
    Volgens The Economist is dat de bedrijfsstrategie van het Koreaanse merk. Door in grote getale onderdelen voor concurrenten te maken, gaan de kosten per onderdeel omlaag en zo kan Samsung zelf ook goedkoop gebruik maken van de techniek achter die onderdelen.”

    En dat is nou juist niet de bedoeling.Ik hoop dat Appel wint.

  11. Het is NIET voor 25% maar voor 30 euro! LEER LEZEN MENSEN!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Origineel geplaatst door RAP
    Volgens mij klopt de titel van het artikel niet. Hoort toch 25% te zijn in plaats van 25 euro? Het touchscreen is immers al €38,50?

    Het scherm in de iPad is gemaakt door Samsung. Dit gaat over de iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.