Reacties voor: In de top 5: Racing Live, Rise ‘n Shine, Heat Pad

In de top 5 van gratis applicaties staan twee bekende namen, maar de overige drie zijn nog onbekend: Heat Pad is een hittegevoelig oppervlak, Rise 'n Shine is een wekker en Racing Live is een iMob-achtig spel rond autoracen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Goed opgemerkt van de Racing app, ik merkte in appsniper al dat de nieuwe kingdom hetzelfde spel is met een andere skin.
    Overigens (sorry dat ik het zo doe), ongein.nl is een nieuwe NL app, net uit!
    En ik merk echt dat apps na een artikel op iphoneclub een enorme boost krijgen.

  2. Had Rise ‘n Shine ook gister gezien in de top 25, gelijk maar even geprobeerd.

    Ik had mijn batterij volledig opgeladen. 3G, edge en wifi uitgezet en alle openstaande apps ‘gekilled’.
    Ik word vanochtend wakker, ik kijk naar mijn iPhone en raad eens? Het scherm was zwart, want hij stond uit. Blijkbaar werkt hij alleen als je hem aansluit op een power-source.

    Voor de rest wel een prima app. Geluiden zijn echt mooi Edvard Grieg – Morning
    Wie wilt daar nou niet mee wakker worden 😀

  3. Leuk idee dat Racing Live, alleen erg jammer dat je niet daadwerkelijk kunt racen. Oftuwel het zou een hele mooie aanvulling zijn voor Fastline (fav+), R. Thunder of Fast&Furious.

  4. Eens testen of het een verbetering is tegenover mijn Philips lichtwekker

  5. om wakker te worden gebruik ik nu de app iWakeUp, voor 80cent geloof ik. vind ik een zeer goede app, daar wordt je ook steeds langzamer wakker gemaakt alleen dan met dieren geluiden of de oceaan ofzo. lekker wakker worden moet ik zeggen 🙂
    Rise ‘n Shine ga ik ook zeker eens proberen.

  6. Racing live is een heel goed spel. Kingdom en Vampire life zijn inderdaad hetzelfde maar dan met een andere skin. Als je me toe wilt voegen: dit is mijn code: PSU2ZN
    lata

  7. Ik vind Rise & Shine echt een top app, veel fijner wakker worden dan m’n normale wekker (zonder dock – alleen op geluid al). Ik heb alleen helaas ook wel probleem dat hij veel te snel leeg is.

    Is het met de batterij van een iPhone ook zo dat wanneer ik hem te vaak op een powersource aan laat de batterij steeds minder goed begint te werken? Want ik dat geval wacht ik wel even met de app goed te gebruiken totdat hij in de achtergrond kan draaien.

  8. Racing ia wel een geinig spel.
    toevoegen? code: MZPU1P

  9. voeg mij toe rij racing : RV4Z3U

  10. 3unpsp

  11. voeg me toe 13RZMT

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.