Reacties voor: Impression Pi: nieuwe VR-bril voor iPhone volgt waar je loopt

De Impression Pi is een virtual reality-bril die werkt met de iPhone 6 en 6 Plus. Daarnaast volgt de headset ook je handgebaren, omgeving en positie.
Joris Kersten -

Reacties: 5 reacties

  1. Veel te lage resolutie de iPhone 6. Dat gaat nergens op lijken. Je zal de pixels kunnen tellen.

  2. Origineel geplaatst door Edward
    Veel te lage resolutie de iPhone 6. Dat gaat nergens op lijken. Je zal de pixels kunnen tellen.

    Gefeliciteerd! Dat is werkelijk de grootste onzin die ik in tijden heb gehoord!

    Ik schrijf dit bericht op een iPhone 6. Ik heb mijn lenzen niet in (sterkte -6) dus ik moet het toestel maximaal 10 cm van m’n gezicht houden. Ik kan de pixels niet onderscheiden.

    Even testen wanneer wel… Ja op 3 cm afstand begin ik karteltjes te zien in de letters. Ik neem aan dat bij een VR bril het toestel iets verder van je gezicht zit.

  3. @Tom van Zummeren: Edward heeft hier wel een punt. Ik heb de Cardboard van Google. En hoe hoog de resolutie ook is of lijkt van je phone, in combinatie met dergelijke lenzen (waardoor je blik op ‘oneindig’ komt om scherp te stellen) kun je echt de afzonderlijke pixels zien! Je scherm krijgt ook maar zijn halve resolutie doordat je in tweeën opgesplitst wordt. Als je dit niet gelooft moet je het maar eens proberen… Leuk speelgoed maar nog niet klaar voor ‘the real thing’!

  4. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Gefeliciteerd! Dat is werkelijk de grootste onzin die ik in tijden heb gehoord! Ik schrijf dit bericht op een iPhone 6. Ik heb mijn lenzen niet in (sterkte -6) dus ik moet het toestel maximaal 10 cm van m’n gezicht houden. Ik kan de pixels niet onderscheiden.Even testen wanneer wel… Ja op 3 cm afstand begin ik karteltjes te zien in de letters. Ik neem aan dat bij een VR bril het toestel iets verder van je gezicht zit.

    Volgens mij begrijp je het principe niet of wel? Zelfs bij de note 4 met zijn resolutie zie je pixels als je hem gebruikt in de VR Gear. De iPhone 6 resolutie waarbij het scherm ook nog eens gedeeld wordt is gewoon weg te weinig.

  5. Dit lijkt me toch wel leuk om eens te proberen. VR brillen zijn niet bepaald nieuw, zelfs begin jaren 90 werd er al mee ge experimenteerd door de game console producenten zoals nintendo en sega.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.