Reacties voor: iMovie werkt op een iPhone 3GS (jailbreak)

iMovie blijkt prima te werken op een iPhone 3GS. Door een plist-bestand te bewerken kun je zorgen dat iMovie ook op iOS 3.0.0 werkt op een toestel zonder front-camera.
Lees het complete artikel → iMovie werkt op een iPhone 3GS (jailbreak)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. VET 🙂

  2. Coool =D

  3. Nu nog hetzelfde trucje voor FaceTime…

  4. Jamr dat je em moet jailbreaken :s

  5. Het werkt precies ook nog heel vlot ook … Misschien komt Apple dit nog aan te passen. iBooks was oorspronkelijk ook enkel bedoeld voor iPad …

  6. Leuk om te zien dat het gewoon werkt. Ik had eigelijk wel verwacht dat apple ook voor de 3GS en iPad koos maar helaas.

  7. Als de iPod met camera uitkomt lijkt dit me leuk om te gebruiken;)

  8. Als het illegaal is mag het toch ook niet besproken worden? Laatst werd een bericht van mij over illegale apps ook verwijderd terwijl er niet in stond waar je het kon krijgen of wat dan ook..

  9. Origineel geplaatst door dinge: Jamr dat je em moet jailbreaken :s

    Inderdaad, vind ik ook..

  10. En de export van HD 720p en 480p werken niet! Jammer alleen 360p.

  11. Normaal gesproken zetten ze dan ook “jailbreak” oid in de titel, ik was heel even blij totdat ik zag dat er een jailbreak nodig is (:

  12. Ik word een beetje moe van Apple. Eerst een iPhone die niet helemaal goed werkt. Hou je de zijkanten vast heb je geen bereik en dan zeggen dat imovie niet werkt en dat toch simpel voor elkaar te krijgen is. Nou hmmm….

    Ot: wel vet dat dit kan. En dat het met een jb moet maakt me niet meer uit!!

  13. Op de 3g proberen zal wel een kansloze missie zijn of niet??

  14. He, jammer dat ik de info.plist niet kan bewerken, dan had ik het even kunnen “testen”.

    Dat dit soort dingen besproken worden is toch prima ? Wordt toch verder niet gepromoot dat je het moet gaan doen ofzo ? Zie het gewoon als nieuws wat hier gedeeld wordt en verder niets. Vind het in ieder geval leuk om te lezen, thumbsup iPhoneclub !

  15. Ik roep: Hulde!

    Geen hem een functie bij Apple, kan hij gelijk de ontvangstproblemen van iPhone 4 aanpakken…

  16. Nu nog op de iPad icm fullforce.

  17. Origineel geplaatst door Idsp
    Op de 3g proberen zal wel een kansloze missie zijn of niet??

    Heb je het filmpje wel bekeken?

  18. Ik vind het een beetje zielig van ipc eerst ons lekker maken met de info maar ook maar een beetje info hoe wordt dan achterwege gelaten schrijf het artikel dan niet …

    Of heeft het te maken met rechtzaken zoals FTD met brein ( tik bij nu.nl FTD en je vind het wel, hoop bietdat mijn post nu verwijderd wordt omdat er een link in staat)

  19. Origineel geplaatst door Lucien1966
    Origineel geplaatst door IdspOp de 3g proberen zal wel een kansloze missie zijn of niet??Heb je het filmpje wel bekeken?

    Dat is toch een 3GS of niet dan?

  20. kom er maar in, Steve…

  21. Origineel geplaatst door dutchie
    Ik vind het een beetje zielig van ipc eerst ons lekker maken met de info maar ook maar een beetje info hoe wordt dan achterwege gelaten schrijf het artikel dan niet …

    Om geen problemen te krijgen met Apple, vermelden ze niet hoe je dat moet doen. IPC vermeld WEL dat het mogelijk is. Dus kun jij gewoon een beetje zoeken via google en dan kom je er ook wel. Jij blij, IPC veilig.

  22. Reeldirector is een uitstekend alternatief en kost ook 4 euro. Lijkt me een simpelere oplossing.

  23. Je moet het gewoon zo zien.officieel mag ij je scooter niet opvoeren.Toch?.Maar scooterzaken mogen wel opvoerzetjes hebben(hangen)en aanbieden.Ze mogen ze dan weer niet voor jou erop zetten of je scooter opvoeren maar goed dat is natuurlijk maar een klein deel ervan.waar het om gaat is dat het je word aangeboden en dat je er op opmerkzaam gemaakt word( en dat weten ze donders goed)oftewel je mag iemand wel met je spullen(opvoerzetjes,Artikelen,of info)lekker maken en als we reëel zijn aanzetten tot iets ilegaals.Maar als diegene het dan doet trekken we als de bliksem onze handen ervan af en doen we alsof onze neus bloed..tja zo zit het systeem en de mens nu eenmaal een beetje elkaar(heb er zelf niet zo’n probleem mee JB)maar kan me voorstellen dat dat bij sommige niet helemaal lekker valt.Maar we wassen allemaal onze handen in onschuld……

  24. Net even geinstalleerd op mijn 3GS en werkt perfect. Geen problemen hier! Ga het vanavond is even testen 🙂

  25. Origineel geplaatst door maddriver
    En de export van HD 720p en 480p werken niet! Jammer alleen 360p.

    Dat zou in dit geval ook een beetje onnozel zijn, omdat de 3Gs helemaal niet in die resoluties filmt.

  26. Lol net ook er even op gezet en blijkbaar zit er nog iets in wat met Itunes uitvreet want je krijgt een leuke melding over machtigen 😉

  27. voor Chris hoe heb je dit klaar gespeeld
    heb daarnet de string willen aanpassen maar krijg deze niet aan de praat

    ben echt benieuwd

  28. Hebben ze het ook op de 3G geprobeerd?

  29. Nog even en een 3gs is alleen met een jailbrack nog bruikbaar.

  30. De titel is niet helemaal correct!
    Het exporteren naar 540p en 720p geeft error’s!
    Exporteren naar 360p (laagste kwaliteit) gaat wel goed.

  31. zo ik heb het ook voor elkaar gekregen om de info.plist te bewerken, nu alleen nog een manier verzinnen om het te installeren zonder dat al mijn jailbreak apps verwijdert worden :S

  32. Ik begrijp Apple wel, als ze alles op de oude iphones toepassen is er amper verschil en koopt niemand een nieuwe.

  33. Alleen exporteren op 360p…Daar zit lijkt mij de crux. Apple zal dat wel niet als goed genoeg zien voor “video made with iMovie on my iPhone”.
    Ook denk ik dat de beelden van de iPhone 4 kwalitatief een stuk beter zijn, ongeacht de resolutie.

  34. @Idsp: Op de 3G, dat moet je niet eens willen. Pauper kwaliteit video in 15 fps. Dat ga je toch niet serieus proberen te monteren??

  35. @iScallie: Eehm nee. Apple heeft het er niet ingedaan omdat het niet zou kunnen, alleen maar om mensen te dwingen een iPhone 4 te nemen. Deze man heeft ook niets veranderd in het programma of zo. De iPhone 3GS kan dit makkelijk aan. Apple heeft alleen een bestandje gemaakt waarin de benodigdheden staan, namelijk een iPhone 4 en een front camera. Wat deze persoon heeft gedaan is dit bestandje aanpassen, zodat er in staat dat je minimaal een 3GS nodig hebt en geen frontcamera. Hij heeft dus geen bijzondere trucjes gedaan, slechts een bestandje aangepast.

  36. Origineel geplaatst door Rohit
    zo ik heb het ook voor elkaar gekregen om de info.plist te bewerken, nu alleen nog een manier verzinnen om het te installeren zonder dat al mijn jailbreak apps verwijdert worden :S

    ik heb deze ook aangepast maar krijg deze toch niet aan de praat op mijn iphone 3GS wat doe ik fout

  37. Origineel geplaatst door qmdb
    Nog even en een 3gs is alleen met een jailbrack nog bruikbaar.

    Ja er zijn maar zo’n 200.000+ apps in de appstore.

  38. Voor dat facetime op je 3GS moet je gwoon knocking live downloaden, is bijna precies hetzelfde alleen dan zonder webcam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.