Reacties voor: imFlow geeft Cover Flow aan je foto’s

imFlow is een nieuwe applicatie, waarbij je met Cover Flow door je foto's kunt bladeren. De eerste screenshots zien er veelbelovend uit, maar de applicatie blijkt nogal eens te crashen.
Lees het complete artikel → imFlow geeft Cover Flow aan je foto’s

Reacties: 4 reacties

  1. En als je 2x klikt op een foto watdan?? Zou wel leuk zijn als je dan kon inzoomen enzo 🙂

  2. Hmm klinkt goed eve uitproberen 🙂

  3. Naar mijn mening volledig waardeloos:

    1) Als je op een foto tapt, dan komt deze wel tevoorschijn, maar de accelomter-functie van je iPhone blijkt het niet te doen in deze app: als je je iPhone wilt omdraaien om hem full-screen te bekijken, dan verspringt je statusbar (met de tijd enzo) wel, maar de foto blijft mooi staan waar ie is.

    2) Inzoomen kan je ook al niet als je een foto geopend hebt. Als je er op dubbel-tapt, dan gaat hij gewoon weer naar de Cover Flow van je foto’s.

    3) Als je met je vinger door de Flow gaat, dan gaan de foto’s niet in een ‘Flow’ of in een vloeiende beweging voorbij, maar tamelijk in schokjes, zeker als je een hele hoop foto’s snel voorbij laat gaan in een snelle vingerbeweging.

    4) Je kan niets met je foto doen behalve hem bekijken. Je bijvoorbeeld niet een foto als achtergrond plaatsen, hem emailen, enzovoort. Ook is het niet mogelijk om een diavoorstelling te starten, of om een foto te verwijderen.

    Toegegeven, de laatste argumenten waren geen essentiële tegenargumenten, maar ik vind ze in hun geheel (argument 1 t.e.m. 4) genoeg om deze app te schrappen van de goede-app-lijst. Tenzij de auteur nog van plan is om zijn tijd te steken in een broodnodige update!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.