Reacties voor: Gebruikers missen iMessage-notificaties in iOS 14

Gebruikers van iOS 14 klagen dat ze soms geen notificaties meer krijgen van de Berichten-app. Daardoor missen ze berichtjes. Het gaat waarschijnlijk om een softwareprobleem dat Apple gemakkelijk kan oplossen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Al tijden last van!

  2. Beide problemen ervaar ik ook. Alles staat goed en als vrienden mij bellen, en de telefoon ligt letterlijk naast me, hoor ik niets en zie ik alleen “oproep gemist”. Terwijl er geen limieten of andere restricties ingesteld staan 😑

  3. Wat helpt is door altijd uit een bericht te gaan naar het scherm met alle berichten en dan pas de berichten app af te sluiten.

  4. Ik heb er ook last van, vooral bij 1 contact. Het zou inderdaad kunnen dat je geen melding krijgt als je een chat nog open hebt staat. Maar wel heel vervelend!

  5. Inderdaad last van sinds iOS14, Apple support heeft me al van alles doen resetten met alle gevolgen van dien, nog steeds hetzelfde geen oplossing. Hopelijk komt er snel een fix want dit is erg irritant.

  6. Lekker rustig

  7. Herkenbaar ! Hier ook op mijn iPhone XR. Soms geen meldingen, badges en geluiden.:(

  8. Yes, hier idem!

  9. Onbegrijpelijk van Apple met iOS updates…

  10. Volgens mij heb ik hier ook last van. Ik heb het probleem dat soms mijn bericht gelijk als gelezen wordt gemarkeerd, maar de bericht erna ongelezen blijft terwijl de ontvanger niet actief.

  11. Ik heb dit probleem bij Instagram, krijg daar al een tijdje geen meldingen meer van binnen, erg vervelend…

  12. Is niet alleen met sms, ook Messenger heeft soms kuren bij mij. Ook mails komen al lang niet meer automatisch door. Ik moet de app openen en dan pas worden mails opgehaald. Als ik foto’s wil maken staat automatisch live foto ingeschakeld, nochtans staat dit af in men instellingen. Ik vind het als maar meer bergaf gaan met Apple 😏

  13. Dus toch… yes, mijn huwelijk gered 🤪

  14. Ik heb er ook last van. Als ik een bericht verstuur komt er regelmatig ook direct gelezen bij te staan. Als dat zo is heeft de ontvanger geen melding gekregen kwam ik achter. Als ik er dan gelijk een bericht achteraan stuur staat er eerst weer afgeleverd. Dan krijgt de ontvanger weer een melding.

  15. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  16. Hier ook het zelfde probleem. Ook van alles geprobeerd maar niks helpt. Is uitermate vervelend. Mis zo een hoop berichtje of je ziet het pas veel later 😔.

  17. Ik en mijn vriendin hebben dit ook. Probleem is, iMessage denkt dat je het gelijk gelezen hebt. Vandaar dat je geen melding krijgt.

  18. Ook last van…

  19. Ik heb dit probleem 90% van de tijd met whatsapp.

  20. @Richard: Hier juist hetzelfde probleem!

  21. Ik heb hier ook al een paar keer last van gehad de afgelopen dagen, erg vervelend!

  22. Het probleem is nog altijd niet opgelost bij mij… is het probleem wel gekend bij apple zelf?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.