Reacties voor: iMessage kampt met mogelijke storing (update)

iMessage lijkt te zijn getroffen door een storing. Berichten worden pas na een lange tijd of helemaal niet verzonden. Het is niet duidelijk hoeveel mensen last hebben van de problemen.
Lees het complete artikel → iMessage kampt met mogelijke storing (update)
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Heb het ook ondervonden, is ondertussen wel al gefixt

  2. Hier inmiddels ook al opgelost :). Alleen op iPhone heel even last van gehad, Mac werkte toen wel gewoon.

  3. Had er vanochtend al last van. Berichten wisselend laat of optijd binnen.
    Nu ligt het er bij mij helemaal uit.

  4. Op mijn iPhone en iPad nergens last van gehad op mijn Mac al een paar dagen problemen met verzenden van berichten, ontvangen gaat wel..

  5. Had er net even last van maar het werkt alweer prima 🙂

  6. Heeft t ooit gewerkt? Heb nog nooit een bericht op me ipad mogen ontvangen. Wel op de iphone btw maar nu geen last van

  7. Inderdaad… Problemen lijken nu al over

  8. Ja zeg wat een **** het begon rond 18.00 en sommige contacten gingen het weer doen, maar anderen blijven kloten. Rond 22.00 is het meeste weer opgelost. Het komt waarschijnlijk door de veranderingen in iOS 6 die woensdag komen.

  9. wat? Ik heb samen met een vriend altijd last met iMessage. Zijn we beiden in een stabiel netwerk gaat het nog niet goed. Komt misschien omdat ik in iOS 6 zit en die persoon maar in 5.1?

  10. Ik ondervind ook met de regelmaat van de klok problemen. Berichten komen pas na uren toe of in eht geheel niet. Ik denk eraan iMessage uit te zetten en terug ‘ouderwets’ te SMSen

  11. Ja dat is dan weer wat moeilijker met een iPod maar als iMessage wel goed functioneert, vind ik het echt super.

  12. Ik kon zelf ook niet meer FaceTime

  13. Berichten die ik via m’n iPhone met iMessage verstuur naar mijn man, komen bij een collega van mij man binnen (terwijl het nummer van die collega niet eens in mijn telefoon staat). Heb iMessage maar uitgezet, want wie weet wat waar terecht komt.

  14. Oh crap, inderdaad geen imessage, zijn automatisch sms geworden 🙁

  15. Ik kan al weken niet inloggen op iMessage op m’n MBA. “The server encountered an error processing registration. Please try again later”. iPad en iPhone werken beide wel.

  16. Had ik ook last van maar dat is gelukkig opgelost vanaf 22:00. Maar eigenlijk vanaf 17:00 had ik al problemen. Fijn dat het niet aan mijn telefoon lag maar aan Apple zelf. Kan gebeuren hè.

  17. Origineel geplaatst door SH
    Heeft t ooit gewerkt? Heb nog nooit een bericht op me ipad mogen ontvangen. Wel op de iphone btw maar nu geen last van

    Wacht maar op ios6. Je doet het nl verkeerd.

  18. @SH: Waarschijnlijk zijn je instellingen niet correct op je ipad, ik krijg zowel op de iphone als de ipad imessage berichten binnen.

  19. Idem ditto ik ondervind ook regelmatig problemen met het versturen via imessage -.- apple zou hier beter eens werk van maken van een stabiel netwerk.

  20. Een gans jaar heeft het zonder problemen gewerkt en nu het een dagje niet heeft gewerkt zeurt iedereen erover ? Give me a break en wacht tot Apple het oplost. -nu is het al lang opgelost.

  21. Hier nog steeds problemen, kan geen iMessage versturen ook niet in een wifi netwerk.

  22. Ik heb nog nooit echte problemen gehad.
    En ik gebruik het echt dagelijks met mijn vriendin en vrienden.

    Het enige dat ik wel eens heb gehad is dat als je onderweg bent, je bijvoorbeeld eerst 3G hebt en dan wil je hem versturen, je netwerk bijvoorbeeld of te zwak is of 3G is weggevallen. Dan kan hij hem niet versturen, maar ja dan staat er ook geen afgeleverd (je kan status aanzetten in instellingen). Maar dat is gewoon logisch.

  23. Doet het bij mij nu niet hoor: waiting for activation in het messaging menu (staat op Engels bij mij 😉

  24. Heb er al een aantal weken last van dat het niet werkt of beperkt met verzend vertraging. Is helaas nog steeds niet opgelost 🙁

  25. Heb nooit last gehad van iMessage of Facetime. Maar nu heb ik vanochten iOS 6 op mijn iPod geïnstalleerd en nu doet zowel iMessage als Facetime het niet meer, nogal vervelend want gebruik het beide veel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.