Reacties voor: Deze 5 vernieuwingen zitten in iMessage in iOS 12

Apple blijft iMessage maar uitbreiden, ook in iOS 12. De belangrijkste toevoegingen zijn camera-effecten, maar er zijn nog meer vernieuwingen in de Berichten-app, die we in dit artikel met je langslopen.
Elger van der Wel -

Reacties: 11 reacties

  1. Multiuser platform…en WhatsApp kan er uit…

  2. @Karst: Mee eens! Ik ben helemaal klaar met WhatsApp. Mijn vriendin heeft ook een iPhone van mij gekregen ok WhatsApp minimaal hoef te gebruiken!

  3. Zijn de functies beschikbaar voor alle toestellen die iOS 12 ondersteunen of alleen voor de iPhone X?

  4. Ik gebruik nooit iMessage, ik heb teveel vrienden en familie die een Android mobiel hebben.
    Hoe moet je anders met iedereen contact houden?
    1 platform is het handigst, vind ik.

  5. Ik gebruik nooit iMessage en ken ook niemand die dat gebruikt, helaas. Apple blijft zich maar inspannen om het platform te promoten, struisvogelpolitiek?

  6. @Ron: In Nederland is Whatsapp veruit de grootste echter is dat in de rest van de wereld niet het geval. De providers hier zijn veel te lang doorgegaan met het uitmelken van de sms prijzen terwijl in de VS deze al onbeperkt waren. Krijg op het werk vaak genoeg militaire uit de VS, deze worden stationeert in Schinnen. Van de 100 die ik er binnen krijg kent en gebruikt er misschien eentje Whatsapp. Als ik Apple was zou ik dan ook zeker blijven inzetten op iMessage. De mensen die dit volop gebruiken zijn minder geneigd naar Android te stappen gezien het feit dat ze deze functies dan niet meer met hun persoonlijke kring kunnen gebruiken en teug vallen op traditioneel sms’en

  7. Origineel geplaatst door Ron
    Ik gebruik nooit iMessage en ken ook niemand die dat gebruikt, helaas. Apple blijft zich maar inspannen om het platform te promoten, struisvogelpolitiek?

    Als aanvulling: vanuit mijn werk heb ik veel contact met Amerikanen en niemand was bekend met WhatsApp…. niemand! Op een groep van 50 professionele gebruikers. En het gehalte iPhone gebruikers ligt daar boven de 60% in mijn kleine statistische groep.

  8. @Frank: De updates zijn voor alle toestellen die iOS 12 ondersteunen (alle iPhones vanaf iPhone 5S dus). Alleen alle verbeteringen aan Animoji zijn exclusief voor de iPhone X.

  9. Ik ken er weinig met een iPhone X de meeste zitten toch voornamelijk op WhatsApp . Het zou me niks verbazen als FaceTime voor groepen alleen op de 8 en de X iPhones gaat werken.

  10. Het zou me niks verbazen als dadelijk Facetime voor groepen dadelijk alleen maar voor de 8 en de X iPhones beschikbaar komt.

  11. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste informatie en opnieuw gepubliceerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.