Reacties voor: Waarom iMessage de grootste update van iOS 10 krijgt

iMessage krijgt zonder twijfel de meeste nieuwe functies in de aankomende update iOS 10. Maar waarom heeft Apple gekozen om juist deze app nu van zoveel vernieuwingen te voorzien?
Lees het complete artikel β†’ Waarom iMessage de grootste update van iOS 10 krijgt
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Eerlijk gezegd gebruik ik iMessage al tijden niet meer. Best jammer, want met iOS 10 komen er toch wat interessante dingetjes bij. ‘Helaas’ zit tegenwoordig iedereen aan WhatsApp, haha. πŸ˜›

  2. Vernieuwingen waar ik echt niet op stond te wachten. Leuk voor de eerste aantal weken maar erna zal het gebruik van die animatie-dingetjes snel dalen bij mij

  3. Ik begrijp niet waarom de Berichtenapp. en Facetime niet worden samengevoegd.

    Daarnaast moet/wil je concurreren met Whatsapp en de rest. Dan moet je uitrollen naar Android.

  4. Ben ik nou echt de enige die dat hele gebeuren rond iMessage in iOS10, 1 groot kinderfeestje is?
    Ik denk dat iOS 10 zeker bij kindjes tussen 10 en 15 zal aanslaan…
    Als je dit na het kopen van een toestel van ongeveer €900 echt productief vindt, tja….dan heb ik ergens een aflsag gemist denk ik πŸ˜‰

  5. Zolang iMessage iOS afhankelijk is kunnen ze toevoegen wat ze willen, maar ik zal er geen gebruik van maken. Mijn familie,vrienden, en kennissen hebben zeker niet allemaal een iPhone en ik wil niet ieder keer na hoeven te denken wie wel en niet iMessage heeft..zeker als er goede alternatieven bestaan.

  6. Tja, ik vind het allemaal wel erg leuk en ik gebruik ook eigenlijk alleen maar iMessage. ik heb nog 1 collega op WhatsApp met een Android de rest hebben allemaal een iPhone in mijn kringen.

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    Zolang iMessage iOS afhankelijk is kunnen ze toevoegen wat ze willen, maar ik zal er geen gebruik van maken. Mijn familie,vrienden, en kennissen hebben zeker niet allemaal een iPhone en ik wil niet ieder keer na hoeven te denken wie wel en niet iMessage heeft..zeker als er goede alternatieven bestaan.

    Je iPhone ziet zelf of de andere persoon een andere iPhone heeft.. Hoef je zelf niks voor te doen πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

  8. Zolang Android gebruikers geen iMessage hebben wordt het niks. De kracht van een Messenger app is platform onafhankelijkheid.

  9. Ik gebruik juist amper nog whatsapp. Ben echt een imessage fan, en smsen zit onbeperkt in mijn bundel. Toch zijn meeste berichten die ik verstuur blauw en niet groen!

    Ik vraag me wel af of ik al die poeha in imessage 10 ga gebruiken.

  10. Ze zijn veel te laat om de berichten app aan te pakken. Ze lopen achter de feiten aan. Zeker als er geen Android app komt. Hierdoor zetten ze zich compleet buiten spel. Dus een volledig kansloos verhaal. Whatssapp en telegram hebben al de grootste markt in handen.

  11. Origineel geplaatst door Jeroen
    Zolang iMessage iOS afhankelijk is kunnen ze toevoegen wat ze willen, maar ik zal er geen gebruik van maken. Mijn familie,vrienden, en kennissen hebben zeker niet allemaal een iPhone en ik wil niet ieder keer na hoeven te denken wie wel en niet iMessage heeft..zeker als er goede alternatieven bestaan.

    Origineel geplaatst door Erwin Puijnen
    Je iPhone ziet zelf of de andere persoon een andere iPhone heeft.. Hoef je zelf niks voor te doen πŸ˜ŠπŸ‘πŸ»

    Maar dan gaan die leuke animaties weer niet werken. Niet zo leuk als de ontvanger veel rare blokjes ontvangt.

  12. Ik gebruik Imessage eigenlijk nooit ondanks zat ken met Iphone, krijg van iedereen gewoon whatsapp.

  13. Ik weet nog wel wat nep wat dagje van de agenda. Deze antieke versie verdient het eigenlijk niet eens om op een Apple apparaat te staan.

  14. imessage?……. wat was dat ook al weer? ;-). Ik ken niemand die dat gebruikt. Alleen Whatsapp, Skype en Snapchat. Zolang het nog steeds niet platformonafhankelijk is zal het ook nooit een inhaalslag gaan maken.

  15. Ik vindt iMessage net super goed omdat ik het ook op me mac kan gebruiken.
    Gebruik Whatsapp voornamelijk voor groepschats. Gebruik ook Messenger, hangt allemaal wat van de situatie uit
    Vind het een goede toevoeging.
    Android kan me gestolen worden, 1 keer een One plus one gekocht en was echt een regelrechte ramp (ik had wel veel meer errors dan mede gebruikers, maar heb dat ding echt willen kapot gooien)

  16. Origineel geplaatst door Senne
    Ik vindt iMessage net super goed omdat ik het ook op me mac kan gebruiken.

    Whatsapp is op je Mac ook te gebruiken hoor, zie https://www.whatsapp.com/download/

    Dus dat is ook al achterhaald.

  17. Jammer. IMessage hadden best een WhatsApp killer kunnen worden.
    WhatsApp loopt hopeloos achter met onzinnige features en het gebrek aan een Watch app en een onafhankelijke (!) Mac app.

    IMessage wordt een kinderdisco maar dat vind de jeugd tegenwoordig belangrijk… En dus wordt zoiets populair.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.