Reacties voor: Waar blijven iMessage in iCloud en AirPlay 2?

AirPlay 2 en iMessage in iCloud zijn twee functies van iOS 11 die door Apple uitgesteld zijn. Maar wanneer kun je deze handige functies verwachten?
Lees het complete artikel → Waar blijven iMessage in iCloud en AirPlay 2?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Sonos gaat (ook op oude speakers) airplay 2 ondersteunen.

  2. Origineel geplaatst door Lourens
    Sonos gaat (ook op oude speakers) airplay 2 ondersteunen.

    Serieus? Waar heb je dat vandaan??

  3. Maar airplay(2) is toch inferieur aan “spotify connect”, niet? Ik vond airplay super handig totdat zag dat het afspelen van muziek een gigantische belasting was voor je accu.

    Nu gebruik ik alleen airplay om sporadisch iets te laten zien op een Apple TV met groot scherm.

  4. Beter later releasen zonder veel bugs dan enorme blunders zoals als root kunnen inloggen zonder wachtwoord. Liever dat airplay2 gewoon goed werkt bij de release.

  5. AirPlay 2 werkte al met de huidige Apple TV’s, in die korte tijd dat het geactiveerd was.

  6. iMessage: jammer dat het nu nog steeds niet zo is. Het is bevestigd, dank je. Ik zat me al af te vragen of ik iets verkeerds deed, want het loopt op verschillende apparaten niet synchroon en als je ergens wat later inlogt, druppelen de tekstballonen binnen op verkeerde volgorde. Best irritant. Telegram en Whatsapp comprimeren&verzenden de afbeeldingen bovendien ook een stuk sneller, bericht weghalen, óók bij ontvangers, is bij deze twee allang mogelijk. Dus op dit moment is voor mij iMessage niet meer no.1 van fijnste chatmogelijkheid.

  7. @Sandra: Berichten niet kunnen verwijderen bij anderen is voor mij juist de #1 reden om iMessage te gebruiken, maar voor de rest ben ik het helemaal met je eens!

  8. Nu nog Apple Pay !

  9. @Ivo: Dat heb ik ook begrepen, is terug te vinden bij Sonos zelf. Ik ben er blij mee !

  10. Ze kunnen beter de ontwikkelaars eens dringend aansporen om alle apps aan te passen aan het scherm van de iPhone X. Meer dan 1000€ voor een volledig scherm en de helft van mijn apps hebben nog steeds zwarte balken! Not amused! Apple begint meer en meer te fragmenteren zoals Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.