Reacties voor: iMessage in de Cloud wordt uitgesteld tot na iOS 11 Final

Met de nieuwe iOS 11-functie Berichten in iCloud staan al je iMessage-berichten direct in iCloud, zodat ze meteen gesynchroniseerd worden op al je devices. Apple heeft nu laten weten dat deze functie uitgesteld is en pas later in iOS 11 beschikbaar komt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Jammer vond het de belangrijkste en niet een extra effect.

  2. Goede toevoeging, maar het was ook nog erg buggy. Synchronisatie werkt vaak niet. Zelf niet na handmatig op de knop ‘Synchroniseer nu’ klikken of tappen.

  3. Ik zit er niet mee en wil toch al niks in de cloud hebben, daarbij zijn het maar een paar sms’jes voor mij iedereen gebruikt whatsapp.

  4. Is er iemand (die ontwikkelaar is of in elk geval de functies in eerdere bèta’s gebruikt heeft) die weet waarom de synchronisatie functie er weer uit is gehaald. Toch een teken dat het niet goed werkt. Heeft iemand er iets van gemerkt?

  5. En toch komen de SMS-jes die door de provider naar mijn iPad (public beta 4) worden gestuurd ook binnen op mijn iPhone en de Mac’s. Dit gebeurden nooit met iOS 10. Maar de iCloud synchronisatie optie is inderdaad verdwenen bij instellingen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.