Reacties voor: Bekijk uitgebreide iMessage statistieken met iMessage Analyzer

Ben je benieuwd naar wie je de de meeste berichten stuurt via iMessage, of op welke tijd van de dag je het actiefst bent op iMessage? Met deze app kun je al deze gegevens in kaart brengen.
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik nomineer dit tot de meest zinloze applicatie van deze eeuw…. 🤓

  2. Echt….. Mocht ik ooit een ondraaglijke zin hebben om te willen weten hoeveel berichten ik vorige maand op een maandag verstuurde of ontvangen heb.. Dan heb ik echt geen leven.

  3. Voor al uw autistische neigingen!

    Als je klaar bent met het sorteren van je dvd’s op kleur, even kijken of je iMessage aantal wel hoog genoeg is voor de dinsdag!

  4. iMessage??? Dat is toch die veredelde SMS-dienst van Apple? Wie gebruikt dat dan??? Ik ken werkelijk niemand die dat bewust gebruikt. Op het moment dat je echt geen dataverbinding hebt om een of andere reden, stuur je een SMS en….. Oh ja daar zit iMessage als je WEL data hebt 😁.

  5. Origineel geplaatst door pat
    iMessage??? Dat is toch die veredelde SMS-dienst van Apple? Wie gebruikt dat dan??? Ik ken werkelijk niemand die dat bewust gebruikt. Op het moment dat je echt geen dataverbinding hebt om een of andere reden, stuur je een SMS en….. Oh ja daar zit iMessage als je WEL data hebt .

    Je bent wel heel trots op je onwetendheid.
    Ik gebruik het zelf bijvoorbeeld voortdurend, met al mijn contacten. Heb ook geen enkele andere berichtendienst, geen WhatsApp of wat dan ook. Synchroniseren tussen iPhone en mijn Macs, alles wat ik nodig heb zit er in, ideaal.
    Zoek eens ergens de gebruikersaantallen op voor de grap, dan zie je hoe onzinnig je reactie is.

  6. Dat is geen onwetendheid, maar realiteit. Ik zit zelf in de ICT en ken echt heel veel mensen met iPhones en daarvan is er niemand die het gebruikt. Kijk eens naar de grootverbruikers (dan bedoel ik de jeugd), de meeste weten niet eens wat het is of wat het verschil is tussen een SMS of een iMessage. Ze gebruiken allemaal Whatsapp, Snapchat, Facebook Messenger, etc…. Enige wat ze opvalt is dat het berichtje de ene keer groen is en de andere keer blauw, als ze het per ongeluk gebruiken. Bijkomend nadeel/tekortkoming is dat het alleen werkt tussen Apple apparaten. Een Andriod/Windows app zou het bereik veel groter maken.
    Oh ja gebruikersaantallen heb ik even opgezocht, iMessage +/- 250 milj. gebruikers. Whatsapp 990 milj., Facebook Messenger 800 milj.
    Het zijn er dus wel veel, maar niet zoveel als jij impliceert.

  7. Ik denk dat iMessage best een veel gebruikt medium is.
    In lijn met deze app bestaat ook de app Textsearchr.
    Dat maakt de imessage database doorzoekbaar in een iPhone app. Ideaal om even een bericht terug te zoeken zonder te scrollen door gehele conversaties.
    Deze app wordt ook via Github aangeboden dacht ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.