Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan nieuwe iMac Pro voor 2021’

Drie jaar na het eerste model
We hebben al een tijdje niets meer gehoord over de iMac Pro, Apple's krachtige desktopcomputer. Maar volgens bronnen komt Apple in 2021 met een nieuwe iMac Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Jammer, ben bang dat ze de iMac gaan knijpen zodat je eigenlijk verplicht wordt om de Pro aan te schaffen.

  2. Laat maar komen, kan niet wachten tot het zover is. M’n iMac late 2009 is aan vervanging toe ondanks de SSD die erin zit en Catalina erop begint het toch allemaal een beetje stroef en trager te verlopen. Na 10 jaar en dit zonder enig probleem is het een machtig machientje geweest. De meerprijs haal je er dubbel en dik uit doordat het zoveel langer meegaat.

  3. @Don: Mogelijk maar het overgrote verkochte iMacs zijn de doorsnee iMacs en dus denk ik niet dat het een wijze beslissing zou zijn. Ik persoonlijk heb geen boodschap aan een pro model met pro prijs.

  4. Let’s hope so! Ik ben bewust aan het wachten op de nieuwe generatie imac. Het liefst een pro zodat we lekker kunnen knallen.

  5. @Don: Heeft Apple nog nooit gedaan, kijk naar de M1 laptops, Apple is er nog nooit voor terug geschrokken hun eigen producten te kannibaliseren. Al hun producten moeten met de andere de concurrentie aangaan, de huidige top iMacs zijn ook sneller dan een aantal iMacPro.

  6. Tja, zullen ook wel andere prijzen aan deze pro hangen?

    Ik denk de gewone imac met een M1 processor en de pro met een M1x?

    Of zou apple zelfs 3 processors hebben..
    De M1 voor low end
    De M1x voor macbook pro en imac
    En de M1pro voor servers en workstations?

    En als ze de desktop markt willen veroveren?
    Komt er dan ook een mac mini met de M1x?

    Spannend wat apple gaat doen 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.