Reacties voor: Apple overweegt nieuw design voor de iMac, met enkele gebogen glasplaat

Apple zou plannen hebben om de iMac een radicaal nieuw design te geven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een enkele laag glas. Het zou voor het eerst in lange tijd zijn dat de iMac een redesign krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Lekker dicht op je scherm zitten met een toetsenbord in de voet 😂😂

  2. Toetsenbord op de voet zal wel zijn om hem op te zetten bij geen gebruik anders idioot idee wat niet lekker werkt

  3. Idd, Koen. Oh man, hopelijk wordt dat niet zo. Dan gaan ze richting 1980 met Apple 2. Toen had je beeldbuis op toetsenbord.

    Ik wil toetsenbord los hebben. Anders kan ik net zo goed Macbook pro nemen, ben je wat mobieler ook nog. Ze moeten meer gaan denken in richting van mobiele HD, met iPhone als basis. iPhone koppelen en dan werken.

  4. Het toetsenbord plus je handen vormen het contragewicht anders valt ie om. Dan moet je wel blijven doorwerken 😉

  5. Linkerkant draadloos opladen en rechts koffie warmhoudplaatje….

  6. Als het toetsenbord in het scherm verwerkt is, dan kan het scherm ook niet ver weg staan . Een 27” scherm staat dan veel te dicht bij! Waardeloos design!!!

  7. De iMac is wat mij betreft ook nodig aan vernieuwing toe. Het ding ziet er qua scherm niet meer uit als hoe het zou kunnen zijn. De randen (bezels) zijn daarvoor veel te dik. Het is voor mij al een tijdje de hoofdreden dat ik geen iMac zou kopen, maar dan liever kies voor 2 losse schermen i.c.m. een Mac Mini/Pro of bedraad aan een MacBook Pro.

  8. Origineel geplaatst door JK
    Het toetsenbord plus je handen vormen het contragewicht anders valt ie om. Dan moet je wel blijven doorwerken 😉

    HAHAHAHA

  9. Het is gewoon een patent, waaruit Apple elementen kan gebruiken – of niet. Ooit – of nooit. Maar waar ze patent op hebben, wordt niet door derden gekaapt. Zo werkt het spel.

  10. Een nieuw design mag wel weer een keertje. Weet alleen niet of dit de juiste keuze is

  11. Eindelijk nieuws over een nieuwe iMac.
    Wacht er al 2 jaar op, wordt ongelofelijk tijd!
    Ik wil graag een nieuwe kopen maar dit is zo’n achterhaald model op het moment.

  12. Als toetsenbord er in geïntegreerd is kun je dus ook niet verhogen want voor veel mensen wel noodzakelijk is om gezonde werkhouding te hebben. Ook weer leuk als dan toetsenbord defect raakt, kun je je hele Mac laten repareren of vervangen. (Ik snap dat het maar een patent is en misschien ooit zal worden uitbracht)

  13. @iSan: Weet je waar dat idee op uitliep met Microsoft continuum, of samsung dex waar je inmiddels weinig meer over hoort. De markt is er niet klaar voor of de manier van implementatie is fout als apple dat fixt maken ze een kans maar of het zou aanslaan betwijfel ik…

  14. Ze kunnen beter het design aanpassen voor smallere bezels of betere repareerbaarheid. Daar worden veel meer gebruikers blij van dan van dit design

  15. Nieuw design: mooi, dat wordt een keer tijd.
    Gebogen glasplaat klinkt goed, maar ik denk dan meer aan links en rechts licht gebogen.
    Dit design: ziet er totaal niét uit. Je gaat 20 jaar terug in de tijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.