Reacties voor: Gerucht: ‘Eerste iMac met Apple Silicon-chip komt eerste helft 2021’

Met nieuwe A14T-chip
Apple zou voor de eerste helft van 2021 een iMac met Apple Silicon gepland hebben. Dit model krijgt dan mogelijk een A14T-chip.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Het lijkt mij dat deze de 21” gaat vervangen. Het lijkt mij sterk dat ze de 27” geen Intel geven

  2. Dillemma, ik sta eigenlijk op het punt om met mijn eindejaarsuitkering een iMac aan te schaffen, 2 maandjes langer wachten ben ik wel bereid. Maar als het pas tegen mei/juni op de markt komt is het mij te lang wachten.
    Ik wil mijn macbook late2012 (die sinds kort geen updates meer krijgt) vervangen voor een desktop nu we meer thuis werken.
    Lastige keuze; wachten op Apple silicon of een high end model van afgelopen jaar?

  3. Origineel geplaatst door Ade
    Dillemma, ik sta eigenlijk op het punt om met mijn eindejaarsuitkering een iMac aan te schaffen, 2 maandjes langer wachten ben ik wel bereid. Maar als het pas tegen mei/juni op de markt komt is het mij te lang wachten.

    Ik wil mijn macbook late2012 (die sinds kort geen updates meer krijgt) vervangen voor een desktop nu we meer thuis werken.

    Lastige keuze; wachten op Apple silicon of een high end model van afgelopen jaar?

    Ik zou wachten, intel maakt er een zooitje van de laatste tijd. Apple sillicon zorgt voor betere performance tegen dezelfde prijs of dezelfde performance tegen lagere prijs.

  4. MacBook kopen met extra scherm. Best of both worlds. De nieuwe 13 inch pro bv.

  5. Origineel geplaatst door JK
    MacBook kopen met extra scherm. Best of both worlds. De nieuwe 13 inch pro bv.

    Dat heeft alleen zin als je regelmatig je Mac mee neemt. Anders lever je best wat performance en vooral ook poorten in

  6. Laat maar komen dat nieuwe model.. zou mooi zijn dat deze het vierkante design krijgt van de nieuwe iPhone en air4/ pro iPads..😁😋

  7. Ik ben een leek hierin, maar zou een mac(book) op twee A14 chips kunnen draaien?

  8. Zelf ga ik volgende maand een nieuwe 13” MacBook Pro kopen. De overgang van PowerPC naar Intel zorgde er destijds ook voor dat veel applicaties niet meer lekker werkte. Aangezien dat veel applicaties voor Intel gebouwd zijn, zul je in het begin een lekkere snelle MacBook met Apple Silicon hebben waarmee je iWork, final cut en iMovie kunt draaien. Daarna zul je geduld moeten hebben tot je favoriete applicatie ook op AppleSilicon draait. En dat kan wel even duren…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.