Reacties voor: 11 feitjes en ontdekkingen van de nieuwe iMac die je moet weten voordat je hem in huis haalt

De iMac 2021 biedt heel veel verbeteringen en nieuwe functies, maar er is ook een aantal ontdekkingen die je misschien gemist hebt. Deze 11 ontdekkingen van de nieuwe iMac 2021 zijn wel de moeite waard.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik zag in de Keynote een nieuw icoontje waar ik geen verklaring voor had. Rood Met een aantal beeldschermen achter elkaar er in verwerkt. Enig idee ?

  2. Het valt me op dat Apple de M1 nog niet in hun “werkpaarden” verwerkt.
    Om on-topic te blijven: de vervanger van de 27” laat nog op zich wachten blijkt…

  3. Heb nu een 27” iMac uit 2015.
    Is het aan te raden om dan nu deze te kopen? Volgens mij is het wel een zeer groot verschil tussen 24” en 27”. Of valt dit reuze mee?

    Dit nieuwe model lijkt me wel super geweldig. Maar de grote, ik weet niet of dat wel zo verstandig is. Of zouden ze alleen klein beeldscherm behouden?

  4. Ik vind de mogelijkheid om 1 extra scherm aan te kunnen sluiten bij die M1-apparaten wel echt een belemmering. Voor een aantal medewerkers van ons bedrijf zou ik nieuwe MacBooks willen kopen. Wij sluiten twee externe schermen op onze apparaten aan.

    Ik wil geen Intels meer kopen omdat de M1-systemen krachtiger zijn/lijken, ik wil geen M1-systemen kopen vanwege de belemmering qua externe schermen. Een oplossing als DisplayLink zie ik niet zitten. Dus we wachten af op een volgende update.

  5. Erg leuk qua design, maar qua specs een beetje matig. Waarom is er alleen een 8GB optie?

  6. @Ruud: Specs zijn zeker niet matig van de M1, die op veel vlakken de Intel’s chips overtreffen qua snelheid, graphics en energieverbruik. De standaard 8 GB “unified memory” is eventueel uit te breiden naar 16GB, maar niet vergelijkbaar met het oude geheugen in Intel gebaseerde Mac’s en computers. Uitbreiding lijkt alleen echt nodig als je bv virtual machines gaat draaien, of andere zware professionele toepassingen.

  7. @Ruud: Geheugen
    8 GB centraal geheugen
    Configureerbaar met 16 GB centraal geheugen

    Bron

  8. @Gert:
    Eerst komen de 24 inch instapmodellen, de grotere moeten nog komen, misschien in de zomer. De iMac Pro is vast ook niet voor niets gestopt, best kans dat de nieuwe modellen met M serie chipset zelfs de oude iMac Pro wegblazen qua performance.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.