Reacties voor: iKlip: neem je iPad mee op het podium

De iPad kan voor heel wat muziekapplicaties gebruikt worden. Bladmuziek lezen is ook een mogelijkheid. Maar hoe zorg je dat de iPad goed afleesbaar is? Met de iKlip van IK Multimedia: een houder voor de iPad, die op elk universele microfoonstatief te bevestigen is. De iKlip zorgt ervoor dat je de iPad onder meerdere hoeken […]
Lees het complete artikel → iKlip: neem je iPad mee op het podium
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Helemaal top. Waar je de iPad wel niet voor kan gebruiken, ongelooflijk. De tablet heeft gewoon de toekomst. Met leden ogen kijken de pc bouwers en microsoft naar de tabletontwikkeling.

  2. Leuk idee en mooi uitgewerkt. Ook valt de prijs me zeker mee.

  3. Dit is ook handig voor een presentatie, helaas zie je op de iPad niet wat je presenteert, dat is wel wenselijk!

  4. Met Display Out (Jailbreak) zie je gewoon ook op je iPad wat je presenteert.

  5. Origineel geplaatst door Ronald1959
    Helemaal top. Waar je de iPad wel niet voor kan gebruiken, ongelooflijk. De tablet heeft gewoon de toekomst. Met leden ogen kijken de pc bouwers en microsoft naar de tabletontwikkeling.

    Maakt Microsoft hardware dan?

  6. @frankhan: Jawel: de Xbox, maar dat is natuurlijk geen tablet. En verder noemde @Ronald1959 Microsoft juist los van de PC-bouwers. Ook is MS zeker wel een partij die met leden ogen naar de ontwikkelingen bij Apple kijkt.

  7. Origineel geplaatst door Wim van der Schouw
    Dit is ook handig voor een presentatie, helaas zie je op de iPad niet wat je presenteert, dat is wel wenselijk!

    Als je in plaats van keynote een (goedkoper) programma gebruikt zoals 2screens en goodreader waarmee je bij eenvoudige Powerpoint presentaties zonder een jailbreak wel gewoon op de iPad kunt zien wat je presenteert. Dus het wordt hoog tijd dat Apple met Keynote gewoon ook op de iPad laat zien wat je presenteert. Het is absurd als Apple dat usability zo hoog in het vaandel heeft staan deze omissie niet fixt in een volgende versie van Keynote.

  8. Wel jammer dat het scherm van een iPod touch te klein is om het hier voor te gebruiken…

  9. Zou hij ook als houder in de wagen gebruikt kunnen worden (bevestigen op stangen hoofdsteun)?

  10. Op het podium sta ik zelden, maar ik zie wel mogelijkheden voor de iKlip aan de douchestang bij het ligbad. Wel even de iPad weghalen voordat je gaat afdouchen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.