Reacties voor: iKids week 48: Dr. Panda’s Huis, Map the World en Sofia het Prinsesje

In deze iKids lees je over klusjes doen met Dr. Panda's Huis, poppentheater maken met Sofia het Prinsesje en topografie leren met Map the World.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Waarom zijn de app.s voor kinderen altijd zo prijzig? Er zijn genoeg app.s voor de volwassenen en ook niet echt duur, vaak nog gratis ook. Heb zelf geen kinderen maar er staan maar weinig gratis app.s in voor de kinderen. Denk ook eens aan hun als er gratis apps uitkomen

  2. @fluisteraar: Het wordt in het artikel al genoemd: geen in-app aankopen en geen advertenties (bij dr. Panda dan). Bovendien zitten deze apps naar mijn ervaring echt heel goed in elkaar – mijn zoontje heeft inmiddels uren lol met dr. Panda en Toca Boca. Is €2 nogwat dan echt “prijzig” te noemen?

    Ander gezegd, verwacht jij betaald te worden voor je werk? Vind je niet dat iemand die leuke kinder-apps bouwt hetzelfde mag verwachten?

  3. 2 à 4 euro vind ik zeer acceptabel voor zulke apps.

    De afzetmarkt is ook kleiner dan apps voor 8+

    Ik geef met plezier hiervoor centjes, en ik wacht zeker niet tot ze gratis worden aangeboden. Ik herinner me vroeger nog freddy fish of gelijkaardige dingen, die gingen voor minder dan 25 euro (omgerekend) niet over de toonbank.

    Dan is dit wel een peulschil, niet ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.