Reacties voor: iKids, dubbele kersteditie 2013: zes nieuwe apps voor kinderen

In deze dubbeldikke iKids lees je over het prachtige Disney Hidden Worlds en Kwijt Weg Foetsie-boek. Ook leuk: Jop is Jarig en de nieuwste Dr. Panda.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Toch jammer dat steeds meer ontwikkelaars te lui zijn om een app te ontwikkelen die ook prima op een ipad 1 draait. In bovenstaand overzicht maar eentje. Dit is pure luiheid want er bestaan geweldige apps voor de ipad 1 die prima draaien. Ipad 1 is immers de ipad die je met de minste problemen aan je kinderen doorgeeft.

  2. @Alchemist: Helemaal mee eens!

  3. Ik sluit me helemaal bij de reactie van Alchemist aan. Ikzelf heb de Air, de iPad1 is naar de kinderen gegaan. Maar ja, wat heb je er aan als er steeds minder ondersteund wordt.

  4. Ipad 1 voor kinderen, de mijne heeft al lang mijn ipad 2, en binnenkort krijgt ze mijn ipad3. Die ipad 1 begint traag te worden voor games, voor mijn vrouw, daar ga ik niet meer rouwig om zijn, als hem op de trein vergeet

  5. Ik heb zelf een kleine van 2, die regelmatig spelletjes speelt. Moet toegeven, zitten soms leuke, leerzame spelletjes tussen voor de kleintjes.

    Maar wat ik niet begrijp, waarom zulke hoge prijzen voor die apps?? Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken. Zijn vaak simpele apps, die ook weer niet erg veel bijzonders bieden…

  6. Duur? De afzetmarkt is klein en er zijn geen reclame-inkomsten. Als je een simpel kinderboekje van Bumba koopt ben je 7 euro in de winkel kwijt.. Ik denk dat mensen te gewend zijn geraakt aan gratis en verwend geworden zijn. Ik vind een euro of drie voor een kinderapp heel redelijk en betaal het graag.

    Overigens vind ik klagen over de ipad 1 ook niet reëel. Die draait geen ios7 en nieuwe apps worden voor ios7 gemaakt. Dat is net als de verouderde hardware van invloed. Ik kan ook geen Nintendo ds spellen op een gameboy spelen en dat kan ik Nintendo niet kwalijk nemen.

  7. @Stephanmolegraaf: Aan de andere kant is de iPad 1 nog steeds een niet misselijke computer. Met een beetje aandacht kunnen de meeste apps best geschikt gemaakt worden voor iPad 1. Om die dingen nou meteen weer af te schrijven, wat een onzin (en nee, ik heb zelf een 3, speciaal gewacht tot het retina scherm kwam :-)).

  8. Over een tijdje kun je zelfs niet eens meer apps uitbrengen op de ipad 1. Apple is al geruime tijd verminderd de ipad 1 aan het ondersteunen en binnenkort dus al helemaal niet meer.
    Sommige app-ontwikkelaars hebben dat wellicht ook in het achterhoofd gehouden?

    Het is nogal kortzichtig om te denken dat app-ontwikkelaars lui zijn. “Met een beetje aandacht kunnen de meeste apps best geschikt gemaakt worden voor iPad 1” of “Toch jammer dat steeds meer ontwikkelaars te lui zijn om een app te ontwikkelen die ook prima op een ipad 1 draait.” Als app-ontwikkelaar wil je zoveel mogelijk producten ondersteunen, vooral bij betaalde apps. Als dit dus niet gebeurt, is er waarschijnlijk een goede reden voor en die reden is dit keer omdat de ipad 1 al vanuit Apple buiten de boot valt.

  9. Wat kan je hier mee doen dan eigenlijk?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.