Reacties voor: iKids week 3: Coda Game, Dr. Panda Snoepfabriek en Easy Music

In de iKids van deze week maken we onze eigen games met Coda Game, helpen we Dokter Panda een handje in zijn snoepfabriek, en maken we kennis met muziek aan de hand van Easy Music.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Dr. Panda snoepfabriek is zeker leuk voor kinderen. Wel meteen geld terug vragen, 3 euro is echt teveel. Maakt ook niet uit, er komen toch nooit updates.

  2. Origineel geplaatst door Thomasl: Dr. Panda snoepfabriek is zeker leuk voor kinderen. Wel meteen geld terug vragen, 3 euro is echt teveel. Maakt ook niet uit, er komen toch nooit updates.

    Inderdaad, een compleet uitgemolken concept. Zelden een update en nagenoeg identieke games keer op keer. Verdien mag maar 30 games voor €3 tot €4 per stuk is ff teveel willen cashen

  3. Nou zeg, dan koop je het toch niet? Ik schotel mijn kind geen uitgemolken games voor – als ik er niet achter sta komt het niet op de iPad.
    Niet alle dr. panda apps zijn zo slecht gelukkig.

    Mijn tactiek is dat ik gewoon rustig wacht tot de game een keer gratis is. Dan installeren en kijken of het wat is (zo niet: dan verwijder ik ‘m meteen weer zoals die Toca zooi wat ik zwaar irritante apps vind)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.