Reacties voor: IKEA Tradfri GU10 spotjes nu ook in kleur

Slechts 9 tinten, geen 16 miljoen
Eerder waren de GU10-lampen van IKEA Tradfri alleen in wit verkrijgbaar, maar nu kun je ze ook in negen verschillende kleuren laten schijnen. Miljoenen kleuren zijn helaas niet mogelijk.
Lees het complete artikel → IKEA Tradfri GU10 spotjes nu ook in kleur
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Je kan denk ik ook wel deze spots aansturen met bijv home assistant, Dan moet je wel het hele kleuren spectrum kunnen aansturen. Dat is nu ook zo met de normale tradfri lampen.

  2. Nu nog wat meer slimme led filament lampen en dan ben ik om 💡

  3. Ik blijf lekker bij hue…

  4. Ik wilde ze beiden testen, dus ik heb een combinatie van Hue, Ikea en een dimmer die normale spotjes slim maakt. Werkt allemaal prima met elkaar samen.

    Vooral die dimmer van eco smart is erg fijn, omdat je die lampen ook gewoon met de hand kan blijven bedienen. Scheelt ook als je veel spotjes hebt.

  5. Ik wil erg graag over naar smart, heb nog een hoop halogeen spots in mijn plafond. Maar ik wil ook mijn wanddimmers kunnen blijven gebruiken naast een app. Helaas schijnt dat voor veel systemen niet mogelijk te zijn is mij verteld. Sowieso heb je voor Tradfri al een losse dimmer nodig als je ook nog een fysieke knop wilt. En die is rond en dik. Waarom niet in een compatible vorm die in wandcontactdozen past? Overstappen wordt zo niet echt makkelijk gemaakt voor mensen met bestaande installaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.