Reacties voor: IKEA Store-app vernieuwd met handige lijstjes en meer

IKEA vervangt de oude Store-app met een volledig nieuw exemplaar, dat het makkelijker dan ooit moet maken om zo snel mogelijk met de juiste producten de winkel uit te wandelen.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Dat ze nog steeds dat superlelijke Verdana gebruiken. Op een Retina-beeldscherm merk je dat past echt. Ze hebben er echt talent voor om de hele app goedkoop te laten uitzien.

  2. @Tevilnelg: Verdana is de corporate font. Vind het niet gek dat als er wereldwijd honderden mensen communicatie-uitingen moeten maken dat je voor een simpel en duidelijk font kiest welk voor iedereen toegankelijk is.

  3. Origineel geplaatst door remco
    @Tevilnelg: Verdana is de corporate font. Vind het niet gek dat als er wereldwijd honderden mensen communicatie-uitingen moeten maken dat je voor een simpel en duidelijk font kiest welk voor iedereen toegankelijk is.

    Blijkt ook weer dat deze beslissing ooit niet door designers is genomen, maar door managers. Ikea was overigens nog nooit goed met websites en apps, deze app maakt dat ook weer duidelijk. Ze doen maar net genoeg mee met technische voortgang, maar daar blijft het ook bij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.