IKEA STARKVIND slimme luchtreiniger bijzettafel.

Reacties voor: IKEA vermomt slimme luchtreiniger als bijzettafeltje [update]

IKEA komt binnenkort met STARKVIND, een slimme luchtreiniger. Deze zit verstopt in een bijzettafeltje, al komt er ook een losse variant op de markt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Dadelijk kunnen we nergens meer tegen worden alleen maar zieker

  2. Origineel geplaatst door Tonnair
    Dadelijk kunnen we nergens meer tegen worden alleen maar zieker

    Dat is makkelijk gezegd. Nooit gedacht aan mensen die allergisch zijn? Huisstofmijt, pollen en dergelijke? Wij hebben ook een luchtreiniger staan. Zonder die niest mijn vriendin de hele dag door.

  3. Ik moet zeggen dat ik het idee heel goed vond klinken, maar dat de uitwerking minder is. Het is totaal niet subtiel. Ik heb nu een Dyson in de woonkamer staan en die valt naast de bank een stuk meer weg dan dit ontwerp imo. Ik ga niet zeggen dat de Dyson een kunststuk is, maar het moderne ontwerp misstaat niet in de woonkamer. Het witte plastic van de tafel maakt het erg goedkoop.

    Daarnaast vraag ik mij af of de werking wel zo goed is. De Dyson staat bij de meesten wat dichter bij de muur. De luchtverplaatsing zorgt ervoor dat er 2 luchtstromen ontstaan die langs de muren dan weer de Dyson bereiken. Op deze manier kan de Dyson de lucht uit hele kamer bereiken. Ik krijg het idee als je zo’n tafel iets meer in het midden van de ruimte hebt staan, het nooit alle lucht naar zich toe kan trekken.

  4. En dan hebben we het niet eens over dat lelijke witte stroomsnoer dat permanent over je tapijtje loopt. Staat ook niet echt sjiek of verhullend.

  5. (Red.) Informatie over HomeKit-ondersteuning toegevoegd.

  6. Eerder een luchtreiniger met een vermomd tafeltje. Wat een gedrocht

  7. En draadloos laden in het tafelblad? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ™๐Ÿป

    Dat zou nog eens handig zijn!

  8. @Jelle:
    Draadloos is pas draadloos als er geen draad aan zit. Gaan we dat nog meemaken..? Nikola Tesla maakte 100 jaar geleden elektriciteit al draadloos

  9. @Jelle: ja dat kan wel zie ook boxen te koop met draadloos oplaad plek. Je kunt m zo wel beter kwijt in je interieur maar onzichtbaar is het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.