IKEA Symfonisk muurspeaker

Reacties voor: Aanstaande IKEA Symfonisk muurspeaker werkt met AirPlay 2

Ook vernieuwde tafellamp op komst
IKEA en Sonos zijn bezig nieuwe producten te ontwikkelen. Naast een Symfonisk bureaulamp komen er muurpanelen met ingebouwde speakers, die met AirPlay 2 werken.

Reacties: 10 reacties

  1. Nice de boekenplank is qua prijs en performance echt een winner heb er al 3

  2. Inderdaad, de boekenplank speaker is echt top. De lamp vind ik lelijk en een schilderij als speaker heb ik ook zo mijn twijfels over. Misschien leuk voor achtergrondmuziek maar verder zie ik er weinig in.

  3. Wij ook drie. Maar het geluid uit de grotere was wel beter, maar gewoon omdat ik het zo’n vreselijk lelijk design vind heb ik de grote nooit in huis gehaald.

  4. Ben ook zeer content met de Symfonisk-speakers in combinatie met een Beam. Ik vind de gedachte van een speaker in een schilderij in de basis wel een goede. Ze moeten dan wel goed kijken hoe ze de kabel nog een beetje elegant laten ogen. En dan natuurlijk nog de geluidskwaliteit middels een platte speaker, dat is ook nog wel een vraagteken.

  5. Smaken verschillen…..ik heb twee van die lampen op de nachtkastjes staan. Met twee Hue lampen erin gaat om 6:30 de verlichting langzaam aan en om 7:00 komt de muziek erbij. Tijd om op te staan!

  6. Top die boekenplank speakers. Staan in een surround opstelling met de beam.

  7. (Red.) Afprijzing toegevoegd.

  8. (Red.) Info van Amerikaanse IKEA-website toegevoegd.

  9. Ik snap de lovende reacties hierboven over de boekenplank speaker niet. Ik had een Play5 onder mijn tv staan en had 2 boekenplank speakers gekocht voor achter de bank. Dacht een mooi setje voor het kijken van films. De kwaliteit van de boekenplank speakers vond ik echt niet best. Geluid uit meerdere richtingen heeft geen toegevoegde waarde als het overall geluid minder mooi helder is.

    Mijn ouders hebben een Beam en achter de bank 2 PlayOne’s. Dat geeft wel echt een heel erg mooi geluid. Daarom raad ik iedereen aan door te sparen voor PlayOne’s ipv de Ikea boekenplank speakers te kopen. Begrijp mij niet verkeerd, die boekenplank speakers zijn best prima (vooral voor in de slaapkamer bv), maar als je het wil combineren met andere Sonos apparaten voor een TV setup, dan denk ik dat je niet de paar euro moet besparen.

    Ondertussen heb ik een Arc en binnenkort komen hier nog 2 PlayOne’s bij om de bios ervaring compleet te maken 😁

  10. Ik heb een paar boekenplankspeakers en een setje speakerlampen met IKEA trådfri lampen er in….ideaal op de nachtkastjes….prima als wekker te gebruiken en ik vind het geluid stukken beter dan de boekenplank varianten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.