Reacties voor: IKEA Place-app nu in Nederland: probeer meubels met augmented reality

De IKEA Place-app is nu verkrijgbaar in de Nederlandse App Store. Met augmented reality kijk je hoe een meubelstuk in je eigen huis staat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Alleen jammer dan de enkele qi laders van ikea nergens meer te krijgen zijn.

  2. @Peter: de MORIK van € 25,- is momenteel nog wel op voorraad in Zwolle. Maar het klopt de andere uitvoering zijn inderdaad zeer slecht leverbaar, wellicht is er sinds de iPhone 8 uit kwam een run op gekomen.

  3. @Peter: Ik werk zelf bij IKEA en de ‘NORDMARKE’ is blijkbaar een uitgaand artikel en daar komt volgens mij een nieuwe voor in de plaats. Welke dat is weet ik helaas niet, daar sta ik op de verkeerde afdeling voor.

  4. Wat ik me nu afvraag….. hoe zit het met veiligheid en zulke apps? Kan een app ontwikkelaar nu in je huis meekijken als je dit gebruikt? Weet iemand dit?

  5. Er staat heel duidelijk bij voor iPhone & iPad met daarop iOS 11+ Nou heb ik een iPhone 6 met iOS 11.0.1 en raad eens, de app is niet compatibel met mijn apparaat. Vreemd bericht dus!\

    Edit: Oke ik zie nu in de app Store, als ik de app open dat het voor een iPhone 6s of nieuwer is. Graag ook vermelden in uw berichtgeving, dat voorkomt teleurstelling!

  6. Origineel geplaatst door Suzanne
    Wat ik me nu afvraag….. hoe zit het met veiligheid en zulke apps? Kan een app ontwikkelaar nu in je huis meekijken als je dit gebruikt? Weet iemand dit?

    Goede vraag!

    En dat je vervolgens heel veel advertenties krijgt voor meubels die ook zouden passen…

  7. Supergaaf deze app! Wij zijn net verhuisd en nu kan ik mooi onze ruimte virtueel inrichten. Dikke duim voor IKEA voor deze gave app

  8. Werkt helaas dus niet op de iPad Air 2. Tja…. 🙄 Zo’n oud beestje is dat nu ook weer niet.

  9. De app werkt op iPhone 6S en nieuwer….mits die draaien op iOS11!

  10. 😞 niet beschikbaar in Belgische App store 😞?

  11. Origineel geplaatst door Davinci
    😞 niet beschikbaar in Belgische App store 😞?

    Jawel hoor

  12. @Jesper: De sales van de serie ‘NORDMARKE’ staat momenteel gepland tot en met 2018-02 en het klopt dat deze zeer moeilijk leverbaar zijn. Er staan bovendien al wel twee vervangende artikelen voor deze serie in de planning dat zijn namelijk de RÄLLEN geïntegr draadl lad zwart (90360210) en de RÄLLEN geïntegr draadl lad wit (40318025) waarvan de start gepland staat op 2017-10 beide voor 14,95,- euro.

  13. Op een gietvloer heeft de app nogal wat moeite 😐

  14. @Toine: Precies! Dat is raar mi aangezien het gewoon op ios 11 draait. Is maar één generatie ipad ouder dan de ipad (2017)!

  15. @maurice: Volgens de ARKit documentatie moet je device minimaal een A9 chip aan boord hebben om ARKit te kunnen gebruiken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.