Nordmarke draadloze oplader

Reacties voor: IKEA Nordmärke: nieuwe bureaulader van bamboe en textiel

IKEA heeft een nieuwe draadloze oplader in het assortiment. Met de IKEA Nordmärke zet je je iPhone half rechtop, zodat je ermee kunt videobellen of films kijken. De oplader is nog niet aangekondigd, maar een tipgever van iCulture heeft 'm al wel gespot in de online winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Update voor de rechtopstaande Nordmärke: voorraden lijken inmiddels bij de verschillende IKEA’s langzamerhand binnen te druppelen. De vertraging zal ongetwijfeld komen door de container schaarste, maar de winkels Delft, Duiven, Eindhoven & Haarlem melden voorraad op de product pagina, medewerkster aan de telefoon meldt dat dit ook voor Zwolle het geval is, waarbij haar systeem aangaf dat die morgen breed beschikbaar zou moeten zijn in alle IKEA’s en online.

    (NB: iCulture/Gonnny nog bedankt voor de vermelding van de doorgegeven tip.)

  2. Hi, de bamboe oplader van Ikea werkte zeer naar behoren toen ik deze net had (ik heb een Iphone 12 mini), maar inmiddels werkt deze niet meer goed. Bij het plaatsen van de telefoon zie je direct dat de oplader werkt en de bliksemschicht is zichtbaar in het batterijteken rechtsboven. Maar zo goed als luttele seconden later (maar pas ergens nadat het scherm weer op zwart gaat) stopt het opladen. Ik heb al geprobeerd om de telefoon er op z’n kop op te zetten, dwars… telkens hetzelfde.

    Herkent iemand dit? Is dit een 12mini probleem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.