Reacties voor: Tradfri-app heet voortaan IKEA Home Smart

De app van IKEA om je smart home aan te sturen heeft voortaan een nieuwe naam: IKEA Home Smart. Voorheen hanteerde IKEA de naam Tradfri, net als de gelijknamige lampenserie, maar je kunt er binnenkort nog meer producten mee aansturen.
Lees het complete artikel → Tradfri-app heet voortaan IKEA Home Smart

Reacties: 6 reacties

  1. Na installatie van deze Tradfri versie met iOS 13 beta 2 start de app niet meer op. Dwz, ik zie iets over rolgordijntjes, en dan houd de app op.
    Ja ja, ik weet het ik gebruik een beta versie, maar wel opvallend dat de Tradfri app weer de enige is die het niet doet.
    Wellicht moet Ikea haar apps toch eens wat serieuzer nemen.

  2. @Ruud: Ik had precies hetzelfde. App hard afgesloten en opnieuw opgestart, toen kwam er ook een melding voor een update van de Hub. Deze uitgevoerd en daarna werkt de app weer 👍🏻

  3. De ontwerper van het app icoontje mag terug de schoolbanken in. 👎🏻

  4. Origineel geplaatst door Rfjcjanssen
    @Ruud: Ik had precies hetzelfde. App hard afgesloten en opnieuw opgestart, toen kwam er ook een melding voor een update van de Hub. Deze uitgevoerd en daarna werkt de app weer 👍🏻

    Ik had geen probleem bij mijn iPhone, wel bij mijn iPad, hard afsluiten en opnieuw starten loste niets op. App verwijderen en weer installeren werkte wel. Ik moest natuurlijk wel weer de QR-code van de hub opnieuw scannen, en de kamervolgorde aanpassen.

  5. Na de update alleen maar problemen, de timers werken niet. De lichten gaan niet aan.
    Als ik ze handmatig met de app aanzet gaan ze wel weer uit op de ingestelde tijd.
    Wat heb je eraan als je lampen niet aangaan… waardeloze update
    Opnieuw installeren hielp niet, als dit niet gefixt wordt gaat alles terug ik heb het gelukkig pas erg kort.

  6. @LR:
    Heeft te maken met nieuwe voorwaarden. App eraf en opnieuw installeren. Akkoord geven op alle veranderde voorwaarden en het werkt. De nieuwe app is veel stabieler.

    Was ook zo met Google Home. Kon ineens de IKEA lampen niet meer bedienen. Loskoppelen, opnieuw inloggen met Google en alles accepteren. IKEA toevoegen. Nog een keer voorwaarden accepteren maar dan van IKEA en alles werkt weer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.