Reacties voor: “Ik heb een kennis die morgen naar de VS gaat…”

De meestgestelde vraag van de afgelopen week: een kennis van mij gaat naar de VS, kan hij een iPhone 3G voor me meenemen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ok, helderheid!
    maar ik heb toch een vraag, hoe zit het NU, met de verkoop van de oude Iphone? word die tot en met 11 juli via het oude beleid verkocht, of moet je hem activeren?

  2. wow, onvermoeibaar, btw, ik had de samenvatting voor de luie lezer bovenaan gezet 😉

  3. en jullie steken daar nog jullie tijd in? Prachtig. Not
    ik zou gewoon dit soort berichten negeren omdat het met een beetje opzoekwerk ook te vinden is

  4. inderdaad, maar ze zouden toch ook soms eens mogen inzien dat hun vragen echt dom zijn, ik bedoel: als je de media een beetje gevolgt hebt weet je dat de iPhone 3G in België met Mobistar komt, dan moet je toch niet vragen ‘Ik woon in Diksmuide, kan ik hem daar ergens kopen?’

  5. ik ken het gevoel. Samen met een heel team beheer ik een website over pretparken, en dagelijks ontvang ik mails over evidente zaken die makkelijk vindbaar op de site staan.
    Je kan enkel hopen dat de mensen iets met je antwoord zijn, en daarom later ook terugkeren naar de site. Door die positieve mond aan mond reclame word (of blijf) je groot.

    ‘k Wil maar zeggen: super dat je dit doet voor mensen die voorals nog clueless zijn. En bedankt dat jullie deze site onderhouden voor de mensen die dat stadium ( gelukkig) al lang voorbij zijn.

  6. Ai, betrap ik mezelf hier even op een stukje naïviteit, ik dacht dat jullie idealistischer waren.

  7. Off topic:
    @iPhoneclub (JP): In eerste instantie dacht ik, das nobel van de iPhoneclub dat ze dit soort mensen ook nog gaan bedienen, blijkt het gewoon om de aantal klikken te gaan.
    Ik dacht nog steeds dat de iPhoneclub geen “werk” was voor jullie en nu ook met de webshop erbij begint het er toch sterk op te lijken.

    Bovenstaand is niet negatief bedoeld maar ik moet even mijn idee die ik bij de iPhoneclub had bijstellen.

    Happy sales, Ruud.

  8. Hallo,
    Ik heb maar pas een I phone maar de mijne eet mijn belkrediet op, zelfs als ik hem niet gebruik. Ik telefoneer met een pre paid kaart van Proximus. Hoe kan er belkrediet afgaan als je je Iphone niet gebruikt. Ik heb zelfs mijn instelling gezet op GSPR dus niet op WI-FI. Dat was nog duurder! Kan iemand mij raad gegeven??
    dank u

  9. @Erwin: Spring toch eens binnen in het luxueuze, hypermoderne, alleswetende forum… 😉 Daar vindt je vast wel een antwoord op al jouw vragen. Dit bericht gaat over iets totaal anders…

  10. Ik had een vraagje over ““Ik heb een kennis die morgen naar de VS gaat…””
    … ik heb namelijk een vriend in the US, die de oude iphone heeft, ik lees hier op de forum dat je bij de aankoop van een iphone 3G een AT&T abonnement moet maken … Wel men vriend daar die heeft een AT&T abonnement met zijn Iphone, zal hij die moeten hernieuwen of kan hij gewoon die nieuwe Iphone kopen en die mee naar Europa brengen, zonder extra kosten dan die 199 dollar …
    Thanks

    Jeremie (België)

  11. @Jer: Logisch nadenkend, ik ben nl geen kenner, zou deze vriend zijn abonement kunnen verlengen (indien deze bijna afloopt) en een nieuwe Iphone hierbij kunnen kopen. Hij zou dan de oude of de nieuwe, als het een hele goede vriend is, aan jou kunnen geven. Als het de nieuwe betreft zal je deze wel moeten unlocken en hopen gebruiks klaar maken voor nederlands gebruik… Jouw vriend blijft dan met een nieuw abonement zitten… Nogmaals ik ben maar een amateur, zelfs nog! zonder Iphone maar ik dacht ik help de echte cracks eens….

    Respect voor het geduld van de mensen van Iphone. Ik geeft ze verder groot gelijk mochten ze een financieel slaatje uit deze site slaan. Voor niets gaat de zon op en ik denk dat hun investering in geld en vooral tijd aanzienlijk is. Succes met de shop ik denk zeker dat ik een case, boxen oid kom kopen zodra ik een Iphone 3G heb weten te bemachtigen.

  12. Hey , bedankt voor je antwoord Kraan , ik hoop dat je gelijk hebt, als iemand merkt dat er iets niet klopt, gelieve dat te laten weten …
    Ps: Als jullie de prijzen willen kennen, de Iphone 8GB 3G in België zal 399 euro kosten !! Dus 600 dollar!!! in tegenstelling tot in Amerika , waar die alleen 199 dollar zal kosten ..;

  13. @ Jer
    lezen! Natuurlijk zou een iPhone los nooit 199 dollar kosten, ze zijn niet gek. Je moet er namelijk wel een abbo bij nemen. Dit is overigens zoals het altijd al gebeurt in Nederland. Een telefoon wordt gesubsidieerd door de provider omdat jij een abbo neemt!
    Doe je niet aan telefoonsubsidie (bijv. i.v.m. kopperlverkoop in Belgie) dan kost hij meer ja, is toch logisch!?

  14. ik zit nu in canada, de 3G is nog niet verkrijgbaar, maar een kennis heeft er al eentje uit de usa gehaald en gekraakt. je kunt er nu alles mee in canada. de navigatie ben ik niet zeker. voor de rest werkt alles op zijn eigen provider. ik kan hem hier halen voor ca. 275 dollar. weet niet of dat goedkoop is of dat ze straks gewoon in nederland ook voor die prijs beschikbaar zijn.

  15. je kan geen 3g uit usa halen 11 juli pas :p

  16. @wallis

    weet je zeker dat het 3G is dat is nl. vrij stug, want deze zijn pas idd 11 juli te koop, weet je zkr dat het geen 1.0 iPhone is?

  17. Wallis, je kletst uit je…
    3G nog niet verkrijgbaar, lijkt me sterk dat er een testversie uitgelekt is.

  18. Als ik op http://www.iphoneservice.nl kijk, zeggen zij dat ze een unlocked 3G vanaf 14 juli gaan leveren. Hoe kan dat als er nog nauwelijks iets bekend is over het unlocken van de 3G. Nog los van het gegeven dat men zegt dat het om US-iphones gaat, dus met abo.

  19. Haha leuk bericht…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.