Reacties voor: iHome kondigt iH69 en iH70 computerspeakers aan

iHome heeft de iH69 en iH70 computerspeakers officieel aangekondigd. Deze speakers bestaan uit een set van twee stuks, waarbij in de ene speaker een iPod dock is verwerkt, waarin je ook de iPhone kunt opladen en synchroniseren.
Lees het complete artikel → iHome kondigt iH69 en iH70 computerspeakers aan

Reacties: 9 reacties

  1. Je hebt volgens mij je zin niet afgemaakt. 😛

  2. Ik vind ze redelijk aan de prijs!

  3. ik heb trouwens zelf ook een ihome, de ihome290, of ihome2go. Hij is gemaakt voor de vorige generatie ipods. Als ik mijn iphone er in doe en ik wil een liedje afspelen komt er allemaal geruis maar als ik de ihome aansluit op het stopcontact kan hij wel gewoon liedjes afspelen, te weinig stroom dan ofzo.

  4. @Thomas: even duur als een iphone als we de Times moeten geloven 😛

  5. Ja inderdaad maar sowieso vind ik ze best prijzig ga uit van 130$ dan nog ff naar euro en sowieso in nederland is alles duur^^. Ik denk dat je dan best prijzige boxjes hebt hoor. Om even je Iphone is te droppen

  6. @Thomas:
    Ik heb gisteren net de V-Moda duo oortjes gekocht, heeft me ook $101 gekost… Ik vind dat, als het geluid goed is, het best wel wat meer mag kosten, niet? Uiiteraard kan je voor het kopen enkel afgaan op reviews…

  7. Ik weet alleen niet waar jullie een Iphone op de foto zien. De foto op deze website is zo onduidelijk dat het net zo goed een Ipod Touch kan zijn.

  8. @Nms

    Dit is duidelijk een iphone aangezien het metalen randje rond de buitenkant er duidelijk is.
    een ipod touch is zwart!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.