Reacties voor: iHome komt met draadloos speakersysteem met AirPlay-ondersteuning

De iHome iW1 wordt een draadloos speakersysteem met ondersteuning voor AirPlay en een ingebouwde accu.
Elger van der Wel -

Reacties: 16 reacties

  1. Dit systeem kan waarschijnlijk niet simultaan verschillende streams naar verschillende units streamen. Dat is iets wat de Sonos wel kan.

  2. ideaal kun je je iPhone bv. op het strand in je tas laten en toch genieten van goeie sound!
    blijft je iPhone mooi en krijg je geen krassen e.o.i.d!

  3. Leuk dat AirPlay geintregreerd kan worden in apparaten, komen mooie accessoires – is even afwachten wanneer er apparaten komen die video ondersteunen – bijvoorbeeld een TV met ingebouwde AirPlay ipv een Apple TV. Maar dat zal Apple dan natuurlijk weer niet goedkeuren..

    Om de vergelijking te maken met Sonos vind ik niet echt kloppen. Qua design OK, maar de rest.. het is een totaal ander systeem. Ik gebruik zelf Sonos en je kunt door je hele huis muziek streamen op verschillende plekken, en ook nog eens tegelijkertijd, verschillende sources dus eigenlijk. Dus waarom je via USB je iPhone wilt aansluiten vind ik maar raar aangezien het via airplay ook kan. En tevens is er ook een iPhone Dock van Sonos waarmee je hetzelfde idee creert maar dat ding slaat ook nergens op want de muziek op je iPhone staat ook in iTunes.

  4. op het strand? lijken me echt ideale omstandigheden voor de speaker (wind, zand, zout, water) 😉
    je iPhone mag dan wel lekker beschermd in je tas zitten maar dat geldt niet voor de speaker

  5. Heel gruwlijk nice! als ik geld had had ik hem gedaan…

  6. Ik snap niet waarom dat beter zou zijn dan een Bluetooth box. Of het moet zijn dat je alleen maar idevices wil gebruiken.

  7. Heb zelf mijn setje aangesloten op mijn airport express werkt ook perfect vanaf de bank met AirPlay

  8. Inderdaad het is een beetje een ripoff van de sonos S5 qwa uiterlijk maar daar blijft het ook bij. Ik denk dat de meeste hun muziek wel aardig geregeld hebben, lijkt mij dat Airplay zijn meerwaarde in het streamen van video moet gaan bewijzen. Het sonos systeem is vooralsnog ongeëvenaard, het had van Apple kunnen zijn. 2 S5’s kun je paren zodat ze als linker en rechter luidspreker fungeren je kan ze afzonderlijk muziek laten spelen en gesynchroniseerd plus spotify is geïntegreerd in het sonos systeem.. Lol ihome beat that! Het mooie is nog dat airplay software matig werkt Sonos kan het met een firmware update beschikbaar maken (wishfull thinking) 😉

  9. Ik houd het op mijn Voiis Bluetooth Music Gateway voor iets meer dan €30 😉

    http://www.mobiel4you.nl/N_frame.html?http://www.mobiel4you.nl/VOIIS-Stereo-Wireless-Music-Gateway

  10. Geweldig om te gamen 🙂

  11. Nu nog ingebouwd in een autoradio en het is helemaal feest.

  12. @de mensen die USB niet snappen: via wifi streamen werkt niet op de meeste stranden of in parken. Scheelt ook wel batterijtijd als je iPhone niet constant aan het streamen is.

  13. @Aidovive:
    Dat doe je dus anderom, je laat je iTunes of iPhone streamen naar alle apparaten die je wilt (inclusief deze)

  14. Op het strand? Als je je routertje meeneemt, anders werkt het niet….

  15. Mag ik aannemen dat deze versterkers via een netwerkkabel op de router moeten worden aangesloten? Want de denon 3311 heeft geen wifi aan boord…

  16. iHome gaf op facebook op de vraag “wanneer de iW1 uitkomt in Zweden” als antwoord: tweede helft van 2011… Dus het duurt nog wel even voordat je in Europa rechtstreeks kan bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.