Reacties voor: iHand: ‘handige’ oplossing voor antenneprobleem iPhone

De Zweedse website Daily Phone heeft een handige oplossing bedacht om je iPhone vast te houden en geen last te hebben van antenneproblemen: een houten hand.

Reacties: 43 reacties

  1. Haha lekker “handig” snap je. Handig :p

  2. dit is dan wel weer heeeel overdreven -.-

  3. Hilarisch, zou op zich wel een leuke houder zijn voor in de wagen haha.

  4. Faal.

  5. Heb gisteren geprobeerd met verschillende mobiele telefoons waaronder Nokia, Sony en Iphone en ik moet tot de conclusie komen dat ze allemaal hetzelfde wegvallende antenne signaal hebben bij het omsluiten van het toestel. Kortom hier wordt weer een algemeen geaccepteerd probleem volledig opgeblazen….

  6. Ik geloof dat niet iedereen de humor hiervan ziet…

  7. iHand kermitâ„¢ Gee-Nie-Aal 😀

  8. @Zwanneman:

    Dat is echt Awesome!

  9. @pommetje: Heb inderdaad net mn palm gepakt en heb exact hetzelfde probleem, zodra ik hem bovenin vastpak verlies ik binnen een aantal seconden de helft van mn signaalbalkjes.

    Kan iemand zich nog de tijd herinneren (ookal is het maar een paar jaar terug) dat je bijna standaard met je telefoon rondliep om signaal te zoeken zodat je kon bellen of smsen?

  10. Hahahaha mooi gevonden 🙂

  11. @Rawish in mijn stad is dat met T-mobile nog dagelijks het geval 🙂

  12. Origineel geplaatst door Rawish
    Kan iemand zich nog de tijd herinneren (ookal is het maar een paar jaar terug) dat je bijna standaard met je telefoon rondliep om signaal te zoeken zodat je kon bellen of smsen?

    Dat kan ik me alleen maar herinneren uit mijn Kermit/GreenPoint periode… Voor de jonkies: zoek maar op! 😉

  13. De T-mobile verbinding is ook bij mij zeer brak te noemen. 3G verbinding is nog lang geen nationaal feit.
    Ik ben vaak onderweg op de nederlandse snelwegen, waarop ik mijn iphone meerdere malen betrap op het geen verbinding hebben met een 3G netwerk en het gprs balletje in beeld verschijnt.

  14. Ik lachte werkelijk in een deuk!!!

  15. @Rawish
    Dat bedoel ik, Misschien een leuke test voor 1 ieder die die hier vaak berichten komt plaatsen. Kijk en huiver…!

  16. Waar blijft de iBijl? Om eerst mijn hand af te kappen en vervolgens met het iVerbindingsstuk de iHand op mijn arm te monteren. Ontvangstprobleem opgelost!

  17. @pommetje: En dat is nu precies waar ik bang voor ben: de combinatie van een al slecht T-mobile signaal met een makkelijk verstoorbare ontvangst op de Iphone 4. Hoe erg dit daadwerkelijk is, hoop ik in het tweede deel van de Iphoneclub review te lezen; als er al objectief gekeken kan worden, vertrouw ik Iphoneclub daarin nog het meest…

    Overigens; mijn telefoon heeft geen last van het wegvallen van signaal als ik hem strak vasthoud… laat staan dat er een drop is van 4 streepjes. En daar heb je het weer: streepjes. Wat zijn die streepjes??? Andere software en het probleem is opgelost? Het probleem kwam toch juist door de twee antennes met elkaar te verbinden?

  18. Hahaha geniaal gevonden 😉

  19. Dit is nou het top punt van gedurfde humor, zal denk ik niet echt verkopen, hoe briljant en hilarisch het ook is. :mrgreen:

    Edit: En dan natuurlijk de vraag, werken de vingers van de iHand op het touchscreen? 😛

  20. Overigens; mijn telefoon heeft geen last van het wegvallen van signaal als ik hem strak vasthoud… laat staan dat er een drop is van 4 streepjes. En daar heb je het weer: streepjes. Wat zijn die streepjes??? Andere software en het probleem is opgelost? Het probleem kwam toch juist door de twee antennes met elkaar te verbinden?

    Mijn iPhone 3G T-Mobile blijft op 5 streepjes als ik die telefoon helemaal met mijn handen omvat. Mijn iPhone 2G Vodafone gaat dan van 5 streepjes naar 2 streepjes.

  21. Flauw

  22. hoe zou je die hand moeten sturen???

  23. @A.H.J. Haarmans

    Probeer je Iphone 3GS rechtsonder eens met je handpalm een seconde of 30 vast te houden. Goed omsluiten, dan zul je ongetwijfeld hier ook een wegvallend signaal te zien krijgen. Ik kan me niet voorstellen dat de 1 er wel last van heeft en de ander niet. Deze toestellen worden volgens een ‘frozen process’ geassembleerd, waardoor in principe ieder toestel toch gezien mag worden als identiek. Wel-is-waar voorzien van verschillende batches chips. Ik heb echter geen idee in hoeverre ‘chip-batch verschil’ meespeelt in signaal verlies.

  24. Om te gillen

  25. De metalen stok aan de onderkant is uitschuifbaar, zodat je de iPhone ook op langere afstand kunt vasthouden of uit het raam kunt steken voor nog betere ontvangst (Bluetooth headset aanbevolen).

    Geniaal! 😀

  26. Ach, en dat voor een telefoon van 730,00 euro.
    Moet kunnen toch als je fan van iPone bent.
    Ik blijf wel bij mijn HTC Desire.

  27. @pommetje:

    Ja inderdaad 1 streepje gaat er vanaf bij mij maar dat is alleen als ik hem helemaal omsluit en niet gewoon vasthoud zoals je met de iPhone 4 filmpjes ziet

  28. @pommetje: Inderdaad, mijn iPhone 3G heeft het ook. Nooit eerder gemerkt.

  29. In plaats van geld uitgeven voor een oplossing verwacht ik dat Apple gratis het probleem moet oplossen. Zo’n naam (de iPhone) en dan ontvangstproblemen? Kan blijkbaar iedereen gebeuren maar dit moet wel zsm opgelost worden en goed (dus: geen extra kosten gebruikers).

    Bij een product van minimaal €500 hoort natuurlijk alles goed te werken.

  30. Ik weet niet of dit werkt hoor. Dan ben je dus al één hand kwijt om de iHand vast te pakken en moet je met de andere het touchscreen bedienen. En als je hem uit het raam houdt, kan je er volgens mij ook niet meer bij met je andere hand. Kortom: ik denk niet dat dit een oplossing is.

  31. WWTF!!

  32. GEWELDIG!!!

  33. Hahaha, heel fout dit, maar toch hilarisch!

  34. @pommetje: Ik zie bij mij 3G ook dat het signaal 1 “streepje” minder wordt. Dit na heel veel moeite… Maar er is hier wel een verschil denk ik: bij de 3g (3gs?) blokkeer je het signaal, bij de iphone 4 maak je verbinding (kortsluiting?) tussen de antennes. Ik zou graag eens zien wat er gebeurd als je een paperclip of dergelijke over die twee antennes legt; zal het probleem waarschijnlijk duidelijker laten zien.

  35. Gaaaap!

  36. wat een crap!

  37. @XQlusive:

    Je hebt dan misschien gelijk dat er een verschil zit in de oorzaak, echter is het resultaat hetzelfde….
    Maakt het wat uit als ik signaal verlies heb door blokkeren of door het verbinden dmv handen.
    Het gaat erom wat toelaatbaar is en of er nog voldoende signaal overblijft om het toestel op de juiste wijze te gebruiken.
    Begrijp me goed, ik snap het probleem en heb het natuurlijk liever niet. Maar met 80% van alle smartphones heb je signaal verlies bij omsluiting van het toestel, dus het zelfde resultaat.
    Ik vermoed dat er op dit moment een oplossing wordt gevonden in de vorm van een ‘electric barrier coating’ oid zodat de geleiding met lichaam niet meer plaats vindt.
    We zullen het vast spoedig weten, vooralsnog maak ik me niet druk en zal ik de Iphone 4 gewoon kopen.

  38. Er lopen ook al gasten met een rubber handvat achterop hun iP4.
    Uw lach is mijn traan.

  39. Komisch 😀

  40. Droog.

  41. wel “handig” als de politie je weer eens staandehoud, “ik zag dat u uw telefoon in uw hand hield” om dan met een big smile die hand te laten zien…

    🙂

  42. Hehehe.. lol.. zou idd wel een toffe carkit zijn 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.