Reacties voor: iH8sn0w maakt jailbreaktool sn0wbreeze beschikbaar (jailbreak)

iH8sn0w heeft de eerste volledige versie van de jailbreaktool sn0wbreeze uitgebracht. Sn0wbreeze is bedoeld voor Windows en is wat betreft functionaliteit vergelijkbaar met PwnageTool voor de Mac. Je kunt sn0wbreeze dus gebruiken om een zogenaamde custom firmware te maken van firmware 3.1.2. De huidige versie kampt momenteel nog met problemen bij het gebruik van zowel Cydia als Rock Your Phone.
Paul Pols -

Reacties: 15 reacties

  1. Wanneer komt er nu wat voor de 3Gs (New Generation).. Pff.. en ja ik heb al een jailbreak erop..! Maar wil nu toch echt een vaste break met restarten enzo haha… We wachten al vanaf november xD

  2. iPhone Dev Team heeft gisteren beta 3 van redsn0w 0.9 vrijgegeven. Hiermee kan nu ook een custom van FW3.1.2 gemaakt worden.
    http://wikee.iphwn.org/howto:rs9beta

    Deze applicatie is (veiliger) betrouwbaarder dan de release van iH8sn0w

  3. @Nick: waarschijnlijk niet voordat er een nieuwe iphone aankomt…

  4. ik wil ook een normale jb voor 3gs %$#%#$*@!

  5. Wat is non MC? Ik heb een wat oudere 3GS dus met oude modemfirmware.

  6. Wordt er voor mij allemaal niet duidelijker op.
    Zit al een tijdje te broeden op wel of niet jailbreaken.
    Maar denk dat het te hoog voor mij gegrepen is.
    Zie door de bomen het bos niet.
    De een heeft dit de ander heeft dat.
    ik wacht nog wel even op 4.0 misschien hoef ik dan niet een jaibreak uit te voeren voor wat ik wil.
    multitasking eventueel thetering.

  7. @FransP: Voor alle oude iPhones of een iPhone 3gs tm week 40 kan je de tool van geohot gebruiken, snel en simpel. Zoek naar blackra1n.

  8. @FransP:
    Ook ik heb er lang over gedacht wel of niet een JB uit te voeren. Zag ook door die bomen dat mooie bos niet helemaal meer en als n@@b kwam ik er ook niet helemaal uit. Omdat mijn operationsystem (OS) 3.1.2 is, kon ik een JB uitvoeren met Blackra1n. (ook voor OS 3.1). Ik was al bezig geweest met redsn0w, maar kwam daar niet uit!.
    Ik vond hier een keurige beschrijving die mij er zo in 1 keer doorheen loodste. Alles ging bij mij in 1 keer goed en sinds Cydia hier draait ziet de I-Phone wereld er heel anders uit.

  9. @FransP
    Ook ik heb er lang over gedacht wel of niet een JB uit te voeren. Zag ook door die bomen dat mooie bos niet helemaal meer en als n@@b kwam ik er ook niet helemaal uit. Omdat mijn operationsystem (OS) 3.1.2 is, kon ik een JB uitvoeren met Blackra1n. (ook voor OS 3.1). Ik was al bezig geweest met redsn0w, maar kwam daar niet uit!.
    Ik vond hier https://www.iculture.nl/37932/blackra1n-jailbreaken-voor-dummies-handleiding/ een keurige beschrijving die mij er zo in 1 keer doorheen loodste. Alles ging bij mij in 1 keer goed en sinds Cydia hier draait ziet de I-Phone (wereld) er heel anders uit.

  10. ik heb hem voor week 40 gekocht maar tot tethered…

  11. Ik heb net bij het aansluiten van mijn ( 1e generatie )iPhone 3.2.1 gedownload. NIET geinstaleerd, maar waar vindt ik deze update op mijn harde schijf? Die heeft sn0wbreeze namelijk nodig. Dit lijkt me ook erg belangrijk voor andere gebruikers van Sn0wbreeze!

  12. Vraag, ik heb nu (3gs) OS3.0 met JB en wil 3.1.2 erop zetten wederom met JB maarrr, dan kan ik zeker alles wat ik met cydia geinstaleerd heb weer opnieuw gaan downloaden? Apps via iTunes terugzetten gaat wel snel maar al die sources en sh*t downloaden in cydia kost me een halve dag 🙁 Gr. Paul.

  13. Allen bedankt.
    Als het mag nog een vraag.
    Multitasking is mijn voornaamste reden om eventueel een jailbreak te doen.
    Maar dan niet om te kunnen chatten, maar wil echt twee of drie programma’s laten meedraaien bv. een GPS track tijdens een wandeling.
    Maar nu heb ik elders gelezen dat daardoor de kans op een vastloper groot is. Is dat echt zo ?
    Nu draait alles als een zonnetje.

  14. @Robin: als je dat moet vragen, dan lijk je me niet het type gebruiker waarvoor sn0wbreeze aan te raden is. Kijk anders even naar het artikel over jailbreaken en unlocken anno 3.1.2 dat ik gisteren heb geplaatst.

    @Paul: zoek eens op AptBackup in iTunes, daarmee kun je een backup maken van de lijst van Cydia-apps die je hebt. Backgrounder en ProSwitcher zijn stabiel dus ik zou me geen zorgen maken over vastlopers. Mocht je toch problemen tegen komen, dan kun je altijd een bepaalde app weer verwijderen of desnoods herstellen met een originele firmware.

  15. snowbreeze werkt langs geen kanten . Alles gaat goed tot ik moet herstellen. ik heb alles correct gedaan in dfu mode gezet shift + herstel maar hij loopt de hele tijd vast bij ipod op herstel voorbereiden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.