Reacties voor: iH8sn0w kondigt f0recast voor Mac OS X aan (jailbreak/unlock)

iH8sn0w heeft aangekondigd dat deze week nog een Mac OS X versie van de populaire jailbreaktool f0recast zal verschijnen. Met f0recast kun je makkelijk achterhalen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van jailbreaken en unlocken van jouw specifieke iPhone of iPod Touch.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Hoe staat het met de betrouwbaarheid van de uitkomsten? Toen de Windows-versie uitkwam waren er nogal wat klachten over discrepanties, is er inmiddels een update geweest?

  2. @paz: sinds de eerste Windows versie zijn er zover ik weet twee updates geweest die de betrouwbaarheid zouden moeten verhogen; naar 1.0.1 en vervolgens naar 1.1.

    Waar de discussie over betrouwbaarheid zover ik heb begrepen vooral om gaat is het bepalen van de versie van de bootrom (i.v.m. het al dan niet untethered kunnen jailbreaken), deze zou alleen uit te lezen zijn als de iPhone/iPod in restore- of DFU-modus staat (in welk geval je als ik het me goed herinner de baseband-versie weer niet uit kunt lezen).

    Ze hebben er daarom voor gekozen om in plaats daarvan het antwoord op de vraag of de iPhone/iPod untethered te jailbreaken is, te bepalen op basis het serie- of modelnummer.

  3. Als het betrouwbaar is, is het heel handig, hoe meer modellen en verschillende firmwares er zijn, hoe on overzichtelijker het allemaal word, prima idee lijkt me.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.