Reacties voor: iH8sn0w brengt iReb 3.1.2 uit (jailbreak)

iH8sn0w heeft zojuist iReb 3.1.2 vrijgegeven. Deze tool verhelpt een aantal problemen die bij een jailbreak kunnen ontstaan en stelt je ook in staat om de SHSH-gegevens van je iPhone 3GS of 3e generatie iPod touch op te slaan.
Lees het complete artikel → iH8sn0w brengt iReb 3.1.2 uit (jailbreak)
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Dit is enkel voor windows.

  2. Origineel geplaatst door even god has a iphone
    Dit is enkel voor windows.

    klopt, nu nog wel… iH8sn0w heeft op zijn twitter aangegeven dat hij bezig is met de ontwikkeling van een OSX versie.

    OT : deze versie werkt prima, ik had problemen met blackra1n, werkte gewoon niet… Vanavond wilde ik een custom .ispw installeren, en kreeg 16XX errors.
    Nu gelukkig weer JB, ik kan nog niet zonder… (Five Icon Dock, SpotSMS, BiteaSMS, SSH noem maar op)

  3. God lekker kinderachtige naam weer zeg (ik neem ff aan dat dit niet van de makers is van de “snow” producten)

    verder goed dat het nu op windows kan uiteraard.

  4. Ikzelf heb het met Pwnagetool op mn mac gedaan, ging perfect.

  5. Werkt dit ? En, wanneer komt die Windows-versie nou is uit van de nieuwste Redsnow?

  6. Dus als ik een 16xx probleem heb, maar een t-mobile simlock toestel, en ik wil unlocken kan ik dit programma niet gebruiken, want ik begreep ook op ‘t forum dat dit alleen kan met toestellen waarbij geen soft-unlock word gebruikt?

  7. Origineel geplaatst door Patrick
    Ikzelf heb het met Pwnagetool op mn mac gedaan, ging perfect.

    Ik heb alleen windows, dus je toevoeging aan dit onderwerp is..?

  8. Origineel geplaatst door Patrick
    Ikzelf heb het met Pwnagetool op mn mac gedaan, ging perfect.

    dit is dan ook voor de mensen waarbij het juist niet perfect gaat…

  9. Als ik in Cydia kijk zie ik boven in het openings scherm dat er staat “This device has a 3.0 ECID SHSH on file”. Houd dat in dat ik bvb naar 3.0 terug kan gaan? Ik zit nu op 3.1. Hoe krijg ik hiermee die 3.0 files van mijn iPhone 3GS?

  10. Een dummie handleiding?

    Het lukt met echt niet :-/ (Windows 7)

  11. @Mike: voor specifieke problemen kun je beter terecht op het forum met je vragen, maar in principe zou het gebruik van iReb een unlock niet in de weg moeten staan, zolang de custom firmware die je probeert te gebruiken geen baseband upgrade bevat.

    @Rinus: dit betekent inderdaad dat je zou kunnen downgraden naar iPhone OS 3.0. Om dat te kunnen doen, zul je het hosts bestand op je computer aan moeten passen zodat Saurik’s server wordt gebruikt in plaats van die van Apple. Hoe je dat precies doet kun je hier nalezen.

  12. @Paul Durden
    Thx voor jouw reply. Ik ga morgen aan de slag.

  13. @Xice: Ik kan het zelf niet uitproberen maar onder XP werkt het perfect, misschien kun je het in de xp-compatibiliteitsmodus proberen. Let wel op dat je alles! backupt dus ook foto’s en filmpjes omdat de DFU mode je hele telefoon schoonveegt.

  14. Cool, alhoewel ik na een paar avondjes klussen alle Iphones in het huis (2 stuks) met Blackra1n had ge-JB’ed op 3.12 snel een SHSH copy gedaan. Je weet immers maar nooit!

  15. stel je hebt dit programma je backupt netjes je bestandjes van je iPhone
    hoe moet je dit later toepassen dan?
    dat je weer kan downloagraden naar je versie

  16. ook een unlock of niet?

  17. Ik heb meer vertrouwen in het iPhone Dev team. Dus ik wacht tot die met een nieuwere Windows versie van Redsn0w komen

  18. “Een fix voor de recovery mode loop voor o.a. alle iPod touch modellen” , als daar een fix voor is betekend het dan niet dat we nu de iPod touch 3g 8gb kunnen jailbreaken? Dat we hem jailbreaken en als hij in recovery mode blijft zitten dat we die fix gebruiken? Of zit ik er nu helemaal naast??

    Deze post moet verwijderd worden

  19. “Een fix voor de recovery loop voor o.a. alle iPod touch modellen” , als daar een fix voor is betekend het dan niet dat we nu de iPod touch 3g 8gb kunnen jailbreaken? Dat we hem jailbreaken en als hij in recovery mode blijft zitten dat we die fix gebruiken? Of zit ik er nu helemaal naast??
    @swen:Je kan terwijl je shift inhoud op herstellen drukken in iTunes dan kun je een bestand selecteren

  20. kan dit programma je iphone 2g ook unlocken?

  21. Weer een nieuwe jailbreak? Steeds als ik iphoneclub bekijk zie ik weer nieuwe groepen/programmas etc..

    Is het niet een idee om een overzichtsartikel te maken met de verschillende software voor en nadelen?

    Binnenkort wil ik mijn iphone 3G weer jailbreaken (heb nu 3.0.1) maar kan niet kiezen uit de jailbreak. Aangezien het nu snel gaat met al die sn0w’s en ra1n’s weten alleen de diehard forummers hoe het nog zit. Denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek als het verwarrend aan het worden is voor de doorsnee iphone hobbyist. 🙂

  22. Misschien een beetje een domme vraag. Maar ik heb eergisteren mijn iphone gejailbreakt met blackra1n (iphone 3gs 3.1.2). Ik eerst een reservekopie gemaakt maar als ik nu in itunes naar: bewerken > voorkeuren > apparaten ga zie ik alleen een reservekopie die ik vanochtend gemaakt heb. Kan ik hier bij toekomstige firmware updates ook problemen mee krijgen of is dit niet erg?

  23. Origineel geplaatst door Erik
    Weer een nieuwe jailbreak? Steeds als ik iphoneclub bekijk zie ik weer nieuwe groepen/programmas etc..Is het niet een idee om een overzichtsartikel te maken met de verschillende software voor en nadelen?Binnenkort wil ik mijn iphone 3G weer jailbreaken (heb nu 3.0.1) maar kan niet kiezen uit de jailbreak. Aangezien het nu snel gaat met al die sn0w’s en ra1n’s weten alleen de diehard forummers hoe het nog zit. Denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek als het verwarrend aan het worden is voor de doorsnee iphone hobbyist.

    Begin ook ‘t overzicht kwijt te raken, zit ook nog met een 3gs op firmware 3.0.1 JB met redsn0w , kan ik dan met iReb 3.1.2 ook de SHSH van m’n huidige firmware opslaan of alleen firmware 3.1.2?
    En neem aan dat ik als windows gebruiker nog steeds het best op sn0wbreeze kan wachten?

  24. Origineel geplaatst door Erik
    Weer een nieuwe jailbreak? Steeds als ik iphoneclub bekijk zie ik weer nieuwe groepen/programmas etc..Is het niet een idee om een overzichtsartikel te maken met de verschillende software voor en nadelen?Binnenkort wil ik mijn iphone 3G weer jailbreaken (heb nu 3.0.1) maar kan niet kiezen uit de jailbreak. Aangezien het nu snel gaat met al die sn0w’s en ra1n’s weten alleen de diehard forummers hoe het nog zit. Denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek als het verwarrend aan het worden is voor de doorsnee iphone hobbyist.

    Helemaal mee eens. Het wordt er niet duidelijker op. Ik ben voor een overzichtelijk uiteenzetting van de verschillende jailbreaks met hun pro’s en cons.

  25. ik zie nog steeds niet echt de noodzaak om naar 3.1.2 te gaan, geen tethering en alleen maar weer een boel gedoe om te JB’en. bovendien hebben alleen de augmented reallity apps 3.1 nodig meer niet

  26. Hé super gewoon.

    Eindelijk is mijn 3g met 3.1.2 weer gejailbreakt.

    kreeg het met Blackra1n niet voor mekaar maar met 1h8snow wel.

    TOP

  27. Kan ik hier een iPhone 3GS 3.0 mee jailbreaken zonder problemen dan? Want ik zie geen tekeningske van de 3gs en itouch 3g..? 🙂

  28. Geweldig!

    Ik ben de hele dag al dingen aan het proberen om mn iphone uit die idiote recovery mode te krijgen zonder mn apps te verliezen en dit programma fixt het gewoon even met een druk op de knop!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.