Reacties voor: iGroups is Apple’s idee voor locatiegebaseerd sociaal netwerk op de iPhone

Apple heeft een nieuw patent, waarin ze de applicatie iGroups voor de iPhone beschrijven. Met iGroups kun je een tijdelijk sociaal netwerk opzetten rond een evenement of locatie, bijvoorbeeld bij een beurs of concert.

Reacties: 9 reacties

  1. Soort uitgebreide ‘Loopt’ ?

  2. Apple doet dit of om het te gebruiken of om er zeker van te zijn dat ze het ooit kosteloos kunnen gebruiken, of het is natuurlijk gewoon geldklopperij! Als iemand anders het wil doen kunnen ze weer een rechtzaak aanspannen!

  3. Achterliggende boodschap: “Developers wegwezen !”

  4. Briljant! Benieuwd, vooral ook.

  5. Apple heeft nog andere dingetjes hoger op de takenlijst van de iPhone staan. Dit jaar zal op de iPhone dan toch echt de front-camera als One More Thing moeten komen, en anders moeten ze wel iets heel bijzonders presenteren. Ik hoop in ieder geval dat de iPhone zelf nog exact het zelfde blijft als de voorgangers (3G en 3GS). Hij is eigenlijk perfect zo als je het mij vraagt.

  6. Zie ik nieuwe icoontjes voor maps aandelen weer etc…

  7. @Daan:

    Dat is volgens mij de rekenmachine 😉

  8. @Hamertej:

    Tja, het is nu wel zo dat ze er mee naar buiten komen met een patent, en dus kunnen opeisen dat ze het eerst over gedacht hebben (of het eerst serieus genomen hebben). De rest is logisch en normaal economisch gedrag.
    Als jij voor je werk iets bedenkt dan wil je dat ook verzilveren in geld … en het is juist die geldstroom die er voor zorgt dat toestelletjes zoials een iphone gemaakt worden

    … geld is nu eenmaal de motor van inovatie …

  9. Kan iemand uitzoeken welke omschrijvingen bij de cijfertjes horen? Ik zie namelijk een heleboel dingen die nu niet op een iPhone zijn terug te vinden. Meer knoppen aan de zijkant van het toestel bijvoorbeeld (482 en 484) en wat betekenen de cirkels met de nummers 468, 470 en 480? De omschrijvingen geven wellicht een indicatie van wat we in toekomstige modellen kunnen verwachten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.