Reacties voor: iGrill nu ook in Nederland, mogelijk bij Bijenkorf

De iGrill is vanaf nu ook in Nederland te koop, via een Nederlandse distributeur. Met de iGrill kun je de temperatuur van je maaltijden in de gaten houden via een steekpen en een bijbehorende iPhone-app.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Nooit een naald in een biefstuk steken! Lopen alle sappen eruit en bakt ie droog en taai 🙂

  2. Hier ontgaat mij echt het nut van.
    Er bestaan genoeg vleesthermometers, alleen die zijn niet op afstand afleesbaar. En juist dat laatste ontgaat me nu een beetje.

    Een biefstuk is sowieso al na een paar minuten klaar en voor die ene keer dat je vlees in de oven bereidt (Ik kan me niet voorstellen dat dit professioneel wordt gebruikt) kun je toch tijd en temperatuur instellen. En de frituurpan, ûhhhh..

  3. Nu dit aanslaat, denk ik dat ik toch maar eens werk ga maken van mijn product:

    De iWeener: een handige app met bijkomende onderbroek die niet alleen op tijd waarschuwt dat je moet plassen, maar ook een alarmpje laat horen bij seksuele opwinding. Erg handig!

  4. @Thijs: Haha, ik vond het al nutteloos.. Maar nu ik dat lees slaat het helemaal nergens op! ;p

  5. Origineel geplaatst door Thijs
    Nooit een naald in een biefstuk steken! Lopen alle sappen eruit en bakt ie droog en taai

    Nee hoor, als je de naald er maar in laat zitten.
    Ik heb een dergelijke oplossing met draadlozer ontvanger voor de BBQ en dat werkt erg leuk.

  6. Ik heb er 1 sinds een paar dagen, meegenomen door mijn ouders die er op vakantie waren. 1e nadeel: display is slecht te lezen in normaal daglicht. Verder ging het “paren” via bluetooth heel simpel

  7. ik kan de temperatuur van m’n bbq op m’n iphone via internet regelen, dus het kan nog gekker.

  8. Origineel geplaatst door Rogier
    Ik heb er 1 sinds een paar dagen, meegenomen door mijn ouders die er op vakantie waren. 1e nadeel: display is slecht te lezen in normaal daglicht. Verder ging het “paren” via bluetooth heel simpel

    Als het paren echt goed ging en er komen kleintjes wil ik er wel 1.

  9. Origineel geplaatst door buck
    Hier ontgaat mij echt het nut van.Er bestaan genoeg vleesthermometers, alleen die zijn niet op afstand afleesbaar. En juist dat laatste ontgaat me nu een beetje.Een biefstuk is sowieso al na een paar minuten klaar en voor die ene keer dat je vlees in de oven bereidt (Ik kan me niet voorstellen dat dit professioneel wordt gebruikt) kun je toch tijd en temperatuur instellen. En de frituurpan, ûhhhh..

    Dat het nut jou ontgaat ligt niet aan het product hoor.
    Wel eens gehoord van een kalkoen op de BBQ ?

  10. Ik vind het te belachelijk voor woorden. Maar ik ben blij voor die mensen die genoeg geld hebben om een dergelijk apparaat aan te schaffen. Want deze mensen hebben dan waarschijnlijk ook geld genoeg om een flinke donatie voor hongerende kinderen te doen.

  11. Origineel geplaatst door Mike
    Wel eens gehoord van een kalkoen op de BBQ ?

    Ja, daar heb ik wel eens van gehoord.

    Ik kan mij voorstellen dat als je 1 of 2x per maand een kalkoen of kip op de BBQ gooit het een handige accessoire kan zijn. Aan de de andere kant…, je steekt zo’n pen in een kalkoen, dan loopt het draadje langs je BBQ naar het kastje, en ga jij op een klein afstandje steeds op je app kijken hoe warm ie van binnen is? Voor die ene keer dat ik dan een kalkoen grill, steek ik wel zo’n pen van €14 in z’n…borst.

  12. @Mike: Welvaart is relatief. Vergeleken met die hongerende kinderen zijn wij allemaal stinkend rijk, jij dus ook. Ik neem aan dat je zelf al een flinke donatie hebt gedaan? Je kan immers ook een iPhone betalen, wat ook een bijzonder hoog gadget gehalte heeft…

  13. Origineel geplaatst door buck
    Ik kan mij voorstellen dat als je 1 of 2x per maand een kalkoen of kip op de BBQ gooit het een handige accessoire kan zijn. Aan de de andere kant…, je steekt zo’n pen in een kalkoen, dan loopt het draadje langs je BBQ naar het kastje, en ga jij op een klein afstandje steeds op je app kijken hoe warm ie van binnen is?

    Nee, dat doe ik met een klein kastje vanuit de huiskamer, draadloos.

  14. @phranq: Zeer benieuwd naar die oplossing, linkje?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.