Reacties voor: iFoneguide Repo helemaal klaar voor iPhone firmware 1.1.4

iFoneguide.nl heeft een nieuwe versie van de Nederlandse repo vrijgegeven die geschikt is voor iPhone-bezitters met firmwareversie 1.1.4. In de nieuwe versie voor 1.1.4 vind je o.a. het Nederlandse taalpakket, nummerherkenning en allerlei handige tools en fixes.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. bedankt jongens!

  2. Fresh & Sjowol,

    Klasse!!!! Zelf blijf ik voorlopig nog lekker 1.1.3 draaien aangezien die perfect werkt en ik niet het voordeel van 1.1.4 inzie maar jullie werk en alles is weer petje af.

    _O_

  3. briljant!

    1.1.4 = nieuwer = beter

  4. ik heb een hosting bedrijf en zou jullie rep. wel willen mirroren. Contact me;)

  5. vincentjanv, heel hartelijk bedankt voor al je hulp en natuurlijk veel dank voor je hosting via http://www.modernhost.be . Sjowol en ik hadden ons geen betere host kunnen bedenken. Bedankt voor al je input, Vincent!

  6. Ik heb gisteren de overstap gemaakt en heb nu een unlocked 1.1.4.Nederlands. Thnx boys…Wat ik ervaren heb is dat Safari een stuk sneller is dan voorheen…

  7. Werkt t9 ook met ik = i’m enzo? Dat vond ik vrij lastig bij de eerste versies. Top werk!

  8. @Miel:
    Dat is een kwestie van ‘kb’ installeren in het onderdeel ‘Tweaks’. Vervolgens ga je naar Settings –> General –> Keyboard en zet je de Auto Correction op OFF. Dit kan overigens nog steeds op iedere versie.

    Gr.

  9. Safari sneller viel mij ook al op!!

  10. heerlijk. alles werkt perfect. heerlijke repo!

  11. Als ik ifoneguide wil installeren krijg ik de melding dat ik eerst BSD Subsystem moet installeren, als ik dat dat doe krijg ik weer een melding dat ik eerst BSD subsystem moet installeren, weet iemand hoe je dit op kunt lossen?

  12. Tonie: clear qeue eerst

  13. Vandaag na middernacht kunnen er enige verstoringen optreden bij het gebruik van de iFoneguide repo’s i.v.m. onderhoudswerkzaamheden.

    We zullen proberen deze verstoringen zo gering mogelijk te houden.

    Morgen overdag (5 maart) zullen de iFoneguide repo’s weer zonder problemen benaderbaar zijn.

    Excuses voor het (mogelijke) ongemak.

    Fresh

  14. Kan iemand mij vertellen hoe ik WeDict op mijn Iphone kan installeren?
    met5 dank, Lloyd

  15. Volgensmij is de link kapot !

  16. Ik probeer nu NL Taalpakket 1.1.4 te installeren, heb de source http://iFoneguide.1.1.4 toegevoegd. Maar kan geen verbinding maken als ik het installeer, weet niet waar het aan ligt. Zou iemand het kunnen uitleggen. De Iphone geeft ook aan dat het niet bruikbaar is.

    gr.

    Michelle

  17. hey mannen, ik heb nu een andere versie op m’n iphone staan (ziphone 1.1.3 ofzo). moet ik eerst downgraden of kan ik dit er gewoon overheen zetten?
    thanks, maarten

  18. vett!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.