Reacties voor: iFixit haalt Apple’s Smart Battery Case uit elkaar

iFixit haalt de nieuwe Smart Battery Case uit elkaar. Wat zit er allemaal verstopt in deze controversiële iPhone 6(s) -case uit de keuken van Apple? iFixit zocht het uit.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Als Apple ze gewoon niet meer in elkaar zet kan iFixit de moeite bespaard blijven en wij van deze ondingen af. Win, win, win!

  2. Volgens Apple zorgen andere soortgelijke cases ervoor dat signalen verstoord kunnen worden. Om dit te voorkomen is er een speciale antenne in de case aanwezig die deze storingen verhelpt.

    Hmmm, alleen die is nergens te vinden… Weer een broodje aap verhaal dus.
    Zal er wel op neerkomen dat de case zo ontworpen is dat hij zo min mogelijk de antennes van de iPhone zelf “afdekt”.

  3. LELIJKE CASE!!

  4. Case closed

  5. Lekker boeiend wat iFixit van een battery case vindt… Het is een battery case!

  6. Toch wel het lelijkste product van Apple ooit.. Tim, schaam je.

  7. Oh NO, my iPhone 6s ate my 4S

  8. Echt ongelofelijk dat een bedrijf dat bekend staat om design en luxe zo’n draak van een object uitbrengt. En dan tegen die prijs!

    Ik vond opmerkingen van dit kaliber meestal gezeur: maar ik denk dat Jobs degene die dit op de markt zou hebben gebracht, de laan uit had gestuurd. Ik hoop niet dat dit ‘de nieuwe koers van Apple’ is… Wat een concessie, zowel qua design als qua techniek (blijkbaar geven ze toe dat voor [sommige] gebruikers de interne batterij zeker niet voldoende is).

  9. Als dit Apple’s idee van customisatie is….Misschien kunnen ze een voorbeeld nemen aan Puzzlephone, dat over een jaar op de markt komt. Veel interessanter dan dit lelijke batterijhoesje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.