Reacties voor: Dit is er gewijzigd in het nieuwe MacBook Pro-toetsenbord 2019

Apple heeft deze week nieuwe MacBook Pro's uitgebracht, met onder andere nieuwe Intel-processors en nieuwe materialen voor het vlindertoetsenbord. Maar wat is er precies veranderd? De experts van iFixit zochten het uit.

Reacties: 6 reacties

  1. Als dit werkt dan zouden ze alle MacBooks moeten terugroepen en hiermee vervangen. Dat doet een autofabrikant ook als er iets mis is en een toetsenbord is een vrij essentieel onderdeel van een laptop.

  2. Ik gebruik het toetsenbord van mijn MacBook Pro zelden omdat ik een extern toetsenbord en muis gebruik. Daarom heb ik ook nog geen last gehad van dit probleem, maar ik hoop natuurlijk wel dat Apple het onderhand eens opgelost heeft.

  3. Het probleem van weinig feedback en een onduidelijke klikmoment is inherent aan de hele vlinder constructie, of je daar nu een rubberen, lithium, nylon, of wat ever membraantje tussen gooit maakt helemaal niets uit

  4. Is ook de quad core 13” Macbook Pro net Touch Bar voorzien van deze nieuwe toetsenbord?

  5. Gewoon laptop ietsjes dikker maken en klaaaaaar nobody cares!!!

  6. Het moet me van het hart dat ik supertevreden ben met het toetsenbord van mijn MacBook Pro 13” 2018. Voorheen had ik een MacBook Air Mid 2011 en in vergelijking daarmee tik ik nu veel sneller en prettiger. In vergelijking met de Logitech keyboards op mijn Windows PC’s is de Apple ook onvergelijkbaar fijner. Dat komt door de grootte van de toetsen en doordat het niet uitmaakt hoe en waar je de toets raakt: het is altijd “raak”. En tot nu toe nergens last van – maar ik ben er redelijk netjes op. Ik hoop dus van harte dat Apple de huidige ervaring niet om zeep helpt met de toekomstige ontwikkelingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.