Reacties voor: iFixit Insight-hoesje laat de binnenkant van je iPhone zien

iFixit ken je van de teardowns, waarin ze gedetailleerd met foto's laten zien welke onderdelen er in een iPhone zitten. Nu brengen ze de iFixit Insight-hoesjes uit, waarmee je de binnenkant van je iPhone te zien krijgt. Er zijn twee varianten.

Reacties: 16 reacties

  1. Erg leuk maar ik laat hem gaan.
    9.99$ zonder Btw valt erg mee maar geen zin om nog eens 16.99$ verzendkosten erbij te betalen.
    Groepsaankoopje voor de XS Max?

  2. Ziet er leuk uit. Alleen jammer van de hoge verzendkosten. Dat weerhoudt mij ervan om een te bestellen.

  3. Leuk om een keer te bekijken. Maar om nu altijd hiermee te gaan rondlopen? 🤔

  4. De verzendkosten geven een hele andere kijk op de deal. No deal dus.

  5. iFixit heeft toch ook van alle modellen foto’s van de binnenkant die je als achtergrond kunt instellen? Weet niet of ze dat nog steeds doen.

  6. Leuk en niet duur! Zijn ze niet in de winkel te koop?
    Vroeger had ik op m’n iMac een bureaublad waarmee het leek alsof je door je scherm heen keek.

  7. Mhh, nee, niks voor mij, de enige cases die ik inzet zijn de originele van Apple. Ietsje duurder maar nog geen case gevonden die aan de stijl en robuustheid kan tippen. Als al een case om een mooi toestel, dan alleen een van Apple.

  8. Leuk. Vroeger bij m’n iPhone 4 nog de achterkant vervangen door een doorzichtig exemplaar. Dat was hetzelfde maar dan in het echt. Dat was helemaal gaaf.

  9. Leuke winstmarge, dezelfde transparante hoesjes (zonder sticker) kosten max €2 op aliexpress! Desalniettemin ziet het er leuk uit.

  10. Mijn broekzak is het hoesje, ik heb nog nooit een hoesje om m’n iPhone gehad. Ik koop dat ding ook voor z’n design niet om hem te verstoppen.

  11. Origineel geplaatst door Marko
    Mijn broekzak is het hoesje, ik heb nog nooit een hoesje om m’n iPhone gehad. Ik koop dat ding ook voor z’n design niet om hem te verstoppen.

    Dus dat! Eindelijk iemand die er net zo over denkt!

  12. Origineel geplaatst door Marko
    Mijn broekzak is het hoesje, ik heb nog nooit een hoesje om m’n iPhone gehad. Ik koop dat ding ook voor z’n design niet om hem te verstoppen.

    Origineel geplaatst door Danny
    Dus dat! Eindelijk iemand die er net zo over denkt!

    Totdat ie een keer goed uit je handen flikkert en je voor- of achterkant aan diggelen valt.
    Altijd een (premium)hoesje erom gehad. Ook altijd van echt leer, hout of metaal.

  13. Origineel geplaatst door Marko
    Mijn broekzak is het hoesje, ik heb nog nooit een hoesje om m’n iPhone gehad. Ik koop dat ding ook voor z’n design niet om hem te verstoppen.

    Origineel geplaatst door Danny
    Dus dat! Eindelijk iemand die er net zo over denkt!

    Ik denk dat heel veel mensen het daarmee eens zijn. Het verschil met een broekzak en een hoesje is natuurlijk dat hem de telefoon niet kan gebruiken als ie in je broekzak zit.

    Als je het mij vraagt vind ik het maar een aparte vergelijking, los van dat het mooier is zonder hoesje, kopen mensen een hoesje voor bescherming tijdens gebruik.

    Als je weet van jezelf dat je hem nooit maar dan ook nooit zal laten vallen en je werk laat het toe(schoon werk) tja ga dan voor het design. Een gebroken scherm en een flinke beschadiging of een camera die defect is geraakt… dan kan het design wel heel mooi zijn maar dat is toch niet belangrijk?

    Kortom, op 1 aspect iets uitsluiten en het daarom niet begrijpen waarom?

    Design is mooi zoals het is, einde disscussie.

  14. @Marko: ik koop voornamelijk een hoesje voor de grip van mijn telefoon. Ik vind het ook mooier zonder hoesje, maar de iphone X is spekglad.

  15. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Mhh, nee, niks voor mij, de enige cases die ik inzet zijn de originele van Apple. Ietsje duurder maar nog geen case gevonden die aan de stijl en robuustheid kan tippen. Als al een case om een mooi toestel, dan alleen een van Apple.

    Zeker zijn er hoesjes die beter en steviger zijn dan die van Apple. Ik heb om mijn iPhone Xs Max een ‘soSKILD’ hoesje. Doorzichtig, stevige stootrand en houdt lekker stevig in de hand. Niet goedkoop, wel goed.

    Bij de Fixit vind ik het raar: als je wilt bestellen moet je nooit in USA bestellen. Komt BTW, invoerrechten etc bij. Veel te duur. Je krijgt een pop-up van de EU Webstore van Fixit, maar daar kan ik het hoesje niet vinden – alleen hun gereedschap.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.