Reacties voor: iFaith: sla de SHSH-gegevens van je huidige firmwareversie op

Met iFaith kun je de SHSH-gegevens opslaan van de firmwareversie die zich op dit moment op je iPhone, iPod touch of iPad bevindt. Met behulp van deze SHSH-gegevens zul je later naar dezelfde firmwareversie kunnen herstellen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Dus, als een bepaalde firmware ooit op een iDevice heeft gestaan dan kan je de SHSH-gegevens hiermee terughalen?

  2. @Bart: nee dit is meer van als je een iphone koop met bv. 4.0 dan kan je de shsh van 4.0 opslaan waneer hij niet meer word ondersteund door apple.

  3. @Bart: kijk naar het filmpje daar is alles in uitgelegd 🙂

  4. Ik weet nog steeds niet waarvoor SHSH dient?

  5. @Bart: Volgends mij is het zo dat je de shsh kan opslaan van de firmware dat op dit moment op je idevice hebt staan. Ook als deze niet meer word gesigneerd door apple. Met tiny umbrella kan je bijvoorbeeld niet de shsh van ios 4.0 opslaan op dit moment, okal is dit misschien wel op je idevice geinstalleerd.

  6. Hmm denk het nie bart. Volgens mij zegt hij voordat je gaat updaten sla je huidige firmware op. Dus je kan alleen de meest recente versie die je op je toestel had terughalen.

  7. Ik zie in de screenshots nog een leuke optie staan, waar verder niet op ingegaan wordt in het artikel: “Build signed IPSW with blobs”. Volgens mij betekent dat, dat je een al dan niet custom firmware van een oudere versie dan de huidige door Apple ondersteunde, veel gemakkelijker kunt herstellen op je iDevice met veel minder kans op foutmeldingen.

    Net het filmpje gekeken en je hebt het die optie in ieder geval nodig om de firmware te herstellen, mogelijk gaat het niet eens met iTunes. Het zou wel mooi zijn als iFaith en TinyUmbrella de blobs kunnen uitwisselen.

  8. @IceFollow – Lees dan vooral dit artikel eens.

  9. Geweldig zo’n tool, maar als je een ipod hebt, werkt het alleen als je een Ipod Touch 3g of 4g hebt.

    Waarom maken zij niet zo’n zelfde tool waarbij je de mogelijkheid hebt om de SHSH Blobs op te slaan van ios 3.1.x voor ipod touch 2g zonder dat Apple die handtekeningen moet geven? Dan loopt m’n ipod tenminste een stuk sneller. Precies wat ik wil!

  10. Hier hebben we Tiny umbrella toch al voor? :-s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.