Reacties voor: Geen zin in de iPhone 6-wachtrij? Huur iemand in!

De iPhone 6 wachtrij in Nederland overslaan? Dat kan met Voor Jou in de Rij en Jobado, twee ondernemers die een gat in de markt zien
Bart Breij -

Reacties: 17 reacties

  1. Damn het moet niet gekker worden het is maar een freaking telefoon.

    Mensen staan niet eens in de rij om hun kinderen op te halen maar voor de Iphone staan ze der als kippen bij.

  2. @Julian: Hulde voor de laatste zin!!
    Ik wacht denk ik maar een maandje of 2…hoef niet persee de eerste te zijn

  3. Ik wacht dan wel iets langer. Huidige iPhone 5 doet het nog prima. Wel frappant dat dit bij Android smartphones niet gebeurd. Maar die zijn na een paar jaar dan ook niet meer veel waard in vergelijking met iPhones.

  4. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik wacht dan wel iets langer. Huidige iPhone 5 doet het nog prima. Wel frappant dat dit bij Android smartphones niet gebeurd. Maar die zijn na een paar jaar dan ook niet meer veel waard in vergelijking met iPhones.

    Er komen alleen van samsung al tig toestellen per jaar uit. Als je voor ieder nieuw toestel in de rij moet gaan staan dan houd je geen vakantiedagen meer over

  5. Ik dacht juist dat het om de ervaring ging, niet om hem daadwerkelijk als een van de eerste te hebben. Dat dacht ik tenminste toen ik in de rij stond voor de openingen in Haarlem (07:00) en Den Haag (00:30).

  6. Ik wacht ook gewoon nog even. De eerste hebben misschien wel kinderziektes en dan liever een volgende zending, dus dat is ook even wachten.

    Maar in de rij staan voor mijn telefoon, nooit!!

  7. Dit is een best goed initiatief vind ik zelf. Sommige mensen kunnen of willen niet in de rij staan, maar wel op dag 1 (of eigenlijk -7) een iPhone hebben. Die gaan dan op marktplaats kijken en daar kom je al gauw iPhones tegen die 50 tot wel 200 euro meer kosten dan de originele prijs. Dan kan je beter deze jongens inschakelen en 50 euro geven, dan heeft het je “slechts” 50 euro extra gekost.

  8. Origineel geplaatst door Julian
    Damn het moet niet gekker worden het is maar een freaking telefoon.
    Mensen staan niet eens in de rij om hun kinderen op te halen maar voor de Iphone staan ze der als kippen bij.

    Staan ze niet te wachten op hun kinderen nee? Of haal jij simpelweg nooit een kleuter op? Generaliseren van achter je computer is natuurlijk heel makkelijk, maar uiteindelijk hebben zij wel een maand eerder een iPhone 6 én een leuke ervaring erbij met gelijkgezinden.

  9. @Bubbly: En een leuk ervaring is voor mij niet in een rij te staan en te wachten op een telefoon.
    En ik geloof nooit dat iedereen daar staat voor je zogenaamde “leuke ervaring”

    Mensen willen die telefoon gewoon als eerste hebben anders hadden ze heus wel gewacht.

  10. @Julian: Het is écht wel een leuke ervaring, maar dat is JUIST omdat je dan deel uitmaakt van een select groepje mensen die als eerste de iPhone mogen bezitten. Eén van de weinigen die het ervoor over heeft. Laten zien hoeveel je van iPhone houdt. En dan natuurlijk de paar weken erna zijn fijn: een telefoon hebben die veel mensen om je heen willen, maar er nog weken op moeten wachten.

    Ik vind het juist heel teleurstellend als ik de iPhone meteen zou kunnen kopen als ik aankom. Dan is het zo suf, je komt aan, je betaalt en gaat weer naar huis. Alsof het een broodje is bij de bakker… Ik vind het een fijn gevoel er lang naartoe te leven en er denkbeeldig moeite voor te moeten doen.

    Ik ga ook vaak in de rij staan voor nieuwe iPads, maar die is duidelijk een heel stuk minder populair, ik ga dan om 7 uur ‘s ochtends in de rij staan en een kwartier na opening om 8 uur ben ik al aan de beurt… tja dan is de fun er een beetje af voor mij.

  11. @Tom van Zummeren: Hebben we het hier over een smartphone of je eerste kind? 😉

  12. Origineel geplaatst door Flieps
    @Tom van Zummeren:
    Hebben we het hier over een smartphone of je eerste kind?

    Lol!

  13. Hoe doen jullie dat met eten/drinken, wc enzo? En hele nacht staan of ook zitten?

  14. Origineel geplaatst door Flieps
    @Tom van Zummeren:
    Hebben we het hier over een smartphone of je eerste kind?

    Nah als Tom kinderen krijgt vrees ik dat die alleen op het schoolplein blijven op zo’n dag, iPhone ia natuurlijk belangrijker.

    Ziek verschijnsel, 1 keer met iemand meegedaan, leuk hoor in de kou met een stel gasten die keihard naar muziek luisteren, de tijd die eeuwig lijkt te voorbijgaan, eens maar nooit meer, ikging tegen de middernacht terug naar huis, was ook niet voor mij, kennis wou de iPhone en ik wou eens voor de grap meemaken hoe het is, niks aan om het simpel te houden.

  15. @Flieps: @Veronica: Wat een zwak gelul, om het dan maar persoonlijk te gaan spelen omdat jullie het empathisch vermogen van een cactus hebben… 😉 Als er iets ziek is dan is het wel zo’n automatische walging hebben ten opzichte van iets wat jij toevallig niet leuk vindt. Vergelijkbaar met blind ‘fanboyisme’.

  16. @Bubbly: doe normaal joh. Van je iPhone houden, het moet niet gekker worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.