Reacties voor: iDongle: boot dongle voor iPhones/iPods met tethered jailbreak

Mribreakit heeft een iDongle in elkaar geknutseld waarmee tethered gejailbreakte iPhones en iPods Touch zonder tussenkomst van een computer op kunnen worden gestart.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Goed om te horen!
    Ben benieuwd wat dat ding gaat kosten..

  2. hoe kan hij dat ding trouwens met zn handschoenen bedienen?

  3. Ik snap het niet? Waar is zou dongel nou goed voor? Waarom doe je er niet gewoon een kabeltje tussen? En waarom zou je de computer niet meer nodig hebben, dat is toch juist het geen waar je thettering voor gebruikt.

    Na het voor de vierde keer gelezen te hebben; is het alleen voor het unlocken van de iPhone?

    Ik denk dat ik het gewoon niet snap, ik gebruik zelf geen tethering of jailbreak, dus misschien zie ik iets over het hoofd.

  4. Origineel geplaatst door Bram Willems: Ik snap het niet? Waar is zou dongel nou goed voor? Waarom doe je er niet gewoon een kabeltje tussen? En waarom zou je de computer niet meer nodig hebben, dat is toch juist het geen waar je thettering voor gebruikt.Na het voor de vierde keer gelezen te hebben; is het alleen voor het unlocken van de iPhone?Ik denk dat ik het gewoon niet snap, ik gebruik zelf geen tethering, dus misschien zie ik iets over het hoofd.

    Misschien moet je je eerst even inlezen, want het heeft werkelijk niets met tethering te maken 😉

  5. Als dit niet fake is, is deze jongen echt super geniaal, even een dongle in elkaar flansen, en ook nog met super soldeerwerk zo te zien.

  6. @Bram Willems: misschien op de website van ontwikkelaar kijken.. http://www.myboyfriendisageek.com/

  7. bij de nieuwe iphone 3gs en de ipod touch is je jailbreak weg als je de opnieuw opstart, daarom heet het een thetered jailbreak (dus heeft niks met tethering te maken;)

    normaal zou je dus de computer moeten opstarten en jailbreaken, maar nu kan da t dus zonder computer:D@Bram Willems:

  8. Op welke software is deze dongel nu gebaseerd? gewoon op blackra1n of een andere jailbreak tool?

    — technische vragen kunnen worden gesteld door een reactie te plaatsen op het youtube filmpje, ontwikkelaar beantwoordt zelf de vragen —

  9. nu nog een JB voor 3.1.3

  10. Origineel geplaatst door Thomas
    bij de nieuwe iphone 3gs en de ipod touch is je jailbreak weg als je de opnieuw opstart, daarom heet het een thetered jailbreak (dus heeft niks met tethering te maken;)normaal zou je dus de computer moeten opstarten en jailbreaken, maar nu kan da t dus zonder computer:D@Bram Willems:

    Aha! Die zinnetjes had ik denk ik nodig om het te snappen! Dan lijkt het me (wanneer je een jailbreak hebt) hartstikke handig!

    Zou er nog een case omheen komen? Als je hem zo opbergt is ie in no-time kapot. Meestal zitten er om losse printplaatjes zo’n mooi plasticje…

  11. Origineel geplaatst door Bram Willems
    Zou er nog een case omheen komen? Als je hem zo opbergt is ie in no-time kapot. Meestal zitten er om losse printplaatjes zo’n mooi plasticje…

    komt wss nog wel een behuizing omheen zodra hij in grote aantallen gaat produceren.. deze prototypes zijn met de hand is elkaar gezet en gesoldeerd, behuizing is weggelaten om zo makkelijk aanpassingen te kunnen verrrichten (denk ik)

  12. Origineel geplaatst door Pienoet
    Goed om te horen!
    Ben benieuwd wat dat ding gaat kosten..

    Op zijn website staat dat je een bedrag kunt doneren of een vaste donatie bedrag plaatsen als pre-order. Kan alleen nu even niet zo snel vinden waar dat bepaalde bedrag staat. 😉

  13. Origineel geplaatst door Kopen?
    Origineel geplaatst door PienoetGoed om te horen! Ben benieuwd wat dat ding gaat kosten..Op zijn website staat dat je een bedrag kunt doneren of een vaste donatie bedrag plaatsen als pre-order. Kan alleen nu even niet zo snel vinden waar dat bepaalde bedrag staat.

    Rond de €30..

  14. lijkt me niet dat ik een dongle meesleep iedere dag, maar misschien handig als je op vakantie bent en vergeet tijdig in te pluggen in het stopcontact.

  15. Hm durf ik het wel aan om een jailbreak zo vaak uit te voeren? Hoe groot is de kans dat het mis gaat?

  16. @Erik: Je oefent juist veel als je je toestel zo vaak moet jailbreaken, feitelijk zou er sprake moeten zijn van een leercurve waardoor de waarschijnlijkheid op het maken van een fout afneemt 😉

  17. Kan die dongle geen stroom gebruiken van de iphone? Dit zou het ding al aanzienlijk kleiner maken.

  18. Staat er dan ook weer alles op die wat je er eerst ook op had staan?

  19. @Shake: het lijkt mij anders ideaal voor uit huis/vakantie e.d. Anders zou je bv een netbook met xp of zo mee moeten slepen…

  20. ontzettend knap hoor, van die gozer! respect

  21. Goed idee, maar moet dan wel aanpasbaar zijn voor andere firmwares!

  22. Origineel geplaatst door Erik
    Hm durf ik het wel aan om een jailbreak zo vaak uit te voeren? Hoe groot is de kans dat het mis gaat?

    Ja het RAM zal er van slijten …

  23. ipdv gewoon een untethered jailbreak uit te geven -.-‘

  24. Ze kunnen beter harden doorwerken aan een untethered jailbreak ik wordt nu zo langzamerhand gekk..

  25. Hoe kan die man in het fipje zijn iPhone met zijn handschoenen aan bedienen?? Wel een maai staaltje aan technische skills! Echt knap gemaakt!

  26. Reactie op tijger

    “@Shake: het lijkt mij anders ideaal voor uit huis/vakantie e.d. Anders zou je bv een netbook met xp of zo mee moeten slepen…”

    hoe vaak wil jij je iphone jailbreeken op vakantie of thuis
    elke dag?

    een keer is genoeg dus waarom je het lastig vind om je laptop mee te nemen snap ik niet.

    FAIL!

  27. @AA: Niet FAIL….
    Ik heb een 3GS van na week 40, ik zou hem graag één keer jailbreaken, maar mijn jailbreak is dus jammer genoeg tethered. Normaal geen probleem, maar als hij onverhoopt zou crashen of uit MOET heb ik een probleem.
    Zo’n dongle bij je hebben is dan makkelijker dan een netbook o.i.d.
    Dus…

  28. zeer klein,ik jailbreakte ondertussen al iets van een 30 ipod touches en nog nooit iets misgelopen.@Erik:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.