Reacties voor: Idee van InfoMedia: iPhone-applicaties om jezelf te promoten

InfoMedia, de makers van iFart, hebben een nieuw idee: mini-applicaties waarin een persoon of bedrijf zichzelf kan promoten. Je kunt de applicaties op bestelling door InfoMedia laten maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. inderdaad vrees dat er hierdoor veel rommel ga bijkomen :s

  2. Tjah, niks nieuws, zijn al zoveel bedrijven die een app uitbrengen om zichzelf te promoten..

  3. De App Store moet er ook aan geloven: Spam. Helaas.

  4. Ach de appstore staat al zo vol met meuk dat ik er nauwelijks nog kom! Het lijkt de zeeman of lidl wel. Neem bv alle bel app’s (bel 1, 2, 3 etc.) wanneer deze verwijderd zouden worden blijven er 10.000 andere app’s over schat ik. Appstore? Leuk idee, maar we zitten echt niet te wachten op vele varianten van een en hetzelfde. De appstore is onhandelbaar geworden. Ik kom er alleen nog via directe links via iPhoneClub!!

  5. Origineel geplaatst door iPFreak
    Ach de appstore staat al zo vol met meuk dat ik er nauwelijks nog kom! Het lijkt de zeeman of lidl wel. Neem bv alle bel app’s (bel 1, 2, 3 etc.) wanneer deze verwijderd zouden worden blijven er 10.000 andere app’s over schat ik. Appstore? Leuk idee, maar we zitten echt niet te wachten op vele varianten van een en hetzelfde. De appstore is onhandelbaar geworden. Ik kom er alleen nog via directe links via iPhoneClub!!

    Ik ben het helemaal met je eens, er zijn al teveel dubbele aplicaties van te veel verschillende aanbieders, er zit teveel rommel op en je ziet de bomen in het bos niet meer, erg jammer, ik vind dat Apple nog strenger moet worden met toelaten!!

  6. @Hart

    Niet perse strenger, maar wel beter erop toezien in hoeverre iets toevoegd aan de appstore, c.q. of het er al in staat.

  7. @Nms – of meer categoriën toevoegen.

  8. En tags…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.