Reacties voor: iDealsChina: ‘Apple heeft straks een miljoen iPhone nano’s geproduceerd’

iDealsChina zegt dat er al een half miljoen iPhone nano's zijn geproduceerd en dat er over een paar dagen een miljoen iPhone nano's klaar liggen voor de verkoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 35 reacties

  1. Als hun er zo over denken, denk ik eigenlijk wel dat het waar is!

  2. klinkt idd heel geloofwaardig, toch hou ik mijn twijfels over die iPhone nano.

  3. Ik ben vooral benieuwd naar de features van de iPhone Nano.
    Opzich lijkt het mij namelijk wel een interessant ding 🙂

  4. Wat moeten we inhemelsnaam met zo’n nano iPhone? Wat zouden de voordelen zijn tov de normale? Als ik het zo zie geef ik het product weinig kans van slagen.

  5. Als het echt waar is en hij gaat er zo uit zien ga ik toch stoppen met het gebruiken van Sony Ericsson hoe goed hun producten ook zijn.
    Want dit ding ziet er geweldig uit

  6. Tsja, of-ie nou wel of niet komt… Ik denk dat veel mensen wel iets zien in zo’n mini-iPhone.

  7. vind het vreemd dat ze hem kleiner maken zit nu al soms te klooien met sms enz.

  8. Op die site staat de foto’s van MacRumors.com kloppen. Dat is raar, want eerder zegt hij dat de iPhone nano geen 3G heeft, maar op die foto’s zie je wel een 3G-icoontje.

  9. * Gaat alvast bij Walmart voor de deur liggen *

  10. ik klik nu er al meer naast dan op 😛 en wat zal dat zijn bij de nano?

  11. Internetten op een nog kleiner schermpje? Belachelijk! Dat zou echt niet werken…..

    Als ze nou een klein ‘nano’ muziekapparaatje maken met touchscreen dan begrijp ik het wel. Maar een alleskunnende telefoon verkleinen? Dat nooit!

    Als Apple het maar laat om zo’n klein ding te maken. Ik verklaar ze dan voor gek…

  12. Mooie van de iPhone vind ik juist het lekker grote scherm. Kun je tenminste zien wat je doet, internet/mailt makkelijker etc.

    Zie het nut niet echt van die nano. Tenzij je er niets anders mee wilt dan bellen en muziek luisteren.

  13. Ik denk dat internetten op zo’n iPhone Nano prima zal werken. De grootte van het scherm doet er namelijk niet echt toe. Als de goede werking van Safari blijft behouden op een kleiner scherm dan zie ik het probleem niet echt. Opera mini werkt immers ook prima op kleine schermen van Nokia’s, Sony Ericsson’s, Samsungs, noem maar op.

    Dus laat maar komen die iPhone Nano. De één zal liever de grote versie behouden, de ander stapt wellicht over naar een kleiner model. Tja, wat is het probleem?

  14. Ik wil geen kleinere iPhone. Dit is een uitstekend formaat. Het énige design-aspect dat ik zou wijzigen: aan de zijkanten heel subtiel wat ribbeltjes aanbrengen. Hij glijdt nu iets te makkelijk door je hand 🙂

  15. Jezus mensen

    Een iets kleiner scherm met dezelfde resolutie als de huidige iphone is niet vreemd als dat jullie allemaal beschrijven

    Ideaal apparaat als het mij vraagt iets wat simlock vrij verkocht kan worden zondr 3g

  16. Door dat het zo klein wordt, denk ik eerder aan een iTouch Nano?

  17. Vinden jullie het niet erg hoog gegrepen om te verwachten dat er 80 miljoen zullen worden verkocht? Ik geloof niet dat ze dat met 1 versie van het product kunnen halen. De iPod heeft ook veel versies nodig gehad om de 150 miljoen verkopen te kunnen halen. Apple moet wel iets bijzonders gaan doen om 80 miljoen te halen hiermee. Misschien een extreem lage prijs gecombineerd met een grote wereldwijde marketing actie?

  18. Origineel geplaatst door joblamie
    Ik denk dat internetten op zo’n iPhone Nano prima zal werken. De grootte van het scherm doet er namelijk niet echt toe. Als de goede werking van Safari blijft behouden op een kleiner scherm dan zie ik het probleem niet echt. Opera mini werkt immers ook prima op kleine schermen van Nokia’s, Sony Ericsson’s, Samsungs, noem maar op.

    Dus laat maar komen die iPhone Nano. De één zal liever de grote versie behouden, de ander stapt wellicht over naar een kleiner model. Tja, wat is het probleem?

    Oftewel ze moeten voor dezelfde prijs verkocht worden?

  19. Ik vind dit ook de plank wat mis slaan.
    De Iphone is gewoon goed en qua formaat ook.
    Ze kunnen beter andere dingen ontwikkelen.. Next Gen Iphone ofzo betere specs…

  20. Ik geloof der ook niet egt zo in, soms typ ik al mis met smsen, dan heb de verkeerde letter, dus met de nano word dit nog moeilijker denk ik zelf

    maar tog heb ik het officiële filmpje op internet gevonden 😀

  21. The nano is perfect for the chicks ,the iphone is alittle large , same with all makes of mobiles there are guys and girls phones ,so why should apple miss out on this market

  22. Ik denk alleen dat alles het zelfde is, maar dan minder opslag ruimte… Opzich wel jammer… En het voordeel van een kleiner scherm zie ik nog niet echt…

  23. @Mitchell – als hij alles het zelfde heeft als de normale iPhone wordt hij volgens mij wat dikker, maar als ik die foto bekijk wordt hij twee keer zo dun.

  24. Iedereen kan lopen blaten dat het geen kans heeft , maar de grootte is niet voor iedereen ideaal. Zitten met een iphone in broekzak is bv niet altijd ideaal.
    Daarnaast is de werkelijke prijs van de iphone voor velen een drempel.
    Alle andere problemen die genoemd worden betreffende de schermgrootte zijn ook eenvoudig op te lossen met ook maar het kleinste beetje creativiteit.
    En… de nadelen die genoemd worden lijken erg op het verschil tussen ipod en ipod nano, maar ook daar is de nano succesvol.
    Ik zie meer dan alleen potentie in de nano!

  25. de foto’s die je er vind via gadgetzone.nl zijn dezelfde als deze
    http://blog.ervin.se/movies/MP4%20Players.jpg

    mijn mening, 100% fake

  26. Ik denk meer aan een ipod touch nano met belfunctie.

  27. ik snap het nano concept ook niet zo.
    Ik verwacht eerder een ”nieuwe” iphone met 32gb en een andere omhulsel ofzo.

    Ik hoor niemand erover dat de huidige iphone te groot is. Het lijkt me ook een minder leuk om bv filmpjes op te kijken op een kleiner scherm.

  28. If this was fake then why are t-mobile trying to get the next iphone on their network? T-mob has rights to the iphone 3g not a nano if it was to come.guess we will have to wait until macworld then we will all know.merry christmas to all here:)

  29. Niks discriminerends: chinezen zijn gewoon kleiner en hebben kleinere vingers 🙂
    Vandaar misschien de iPhone nano.

  30. Fantastisch dat er de mogelijkheid is om te kiezen! Voor iedereen persoonlijk…

  31. @oggie: ben het met je eens, al geloof ik ook niet zo in een ander omhulsel…

    80.000.000 toestellen is idioot veel, zeker gezien apple er een abbo bij MOET hebben om er echt wat aan te verdienen. Igor zei het hier boven al… 80 milj. is onwaarschijnlijk hoog, de ipod heeft ook meerdere versie’s nodig gehaald om iets minder dan het dubbele daarvan te halen

    ook heb ik mijn twijfels al eerder kenbar gemaakt i.v.m. de appstore. (zie hier: link )

    verder, als ik op dit plaatje moet afgaan….mwa.. dit had ik met 2 minuten ook kunnen maken.. niet erg overtuigend… ik heb er de moeite niet voor genomen.. maar denk dat je hier zo een andere versie van vind zonder “nano” erbij…

    ik geloof het niet zo.. maar we zien wel

  32. Behalve dat hij kleiner is zie ik er weinig voordelen in, naast het kleinere scherm mogen we ook niet vergeten dat de baterij kleiner is en het energieverbruik zal gelijk blijven…

  33. For apple it would be a good thing to have 2 iphones , this would capture the msrket where people think the current iphone 3g is too large.bit like buying an ipod touch or classic ,different sizes sell to a different group.the iphone 3g has just lost first place to the htc touch hd in a test against the google android,blackberry storm , the iphone came second in the gadget shows tests ,interesting to see them fighting it out , look on the uks channel 5 site for the test .www.five.tv/gadgetshow . Cant see though a nano being easy to type as i have enough problems on my 3g ,small fingers needed i think;)

  34. ik vind de iphone die ik nu heb perfect. je moet een geniaal product niet kleiner gaan maken slaat helemaal nergens op.
    maarja volgens mij is dit hele gerucht toch onzin

  35. als het komt zal t goedkoper zijn dat lijkt me het grote vooordeel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.