Reacties voor: Icy van RipDev combineert Cydia en Installer (jailbreak)

iSpazio heeft een filmpje ontvangen van een Cydia-achtig programma met een compleet nieuwe interface. De applicatie combineert Cydia en Installer en komt voor 1 april beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ziet er mooi uit!

  2. Ik wacht nog wel even.
    Tot dat er meer over bekend is

  3. zier er goed uit, en werkt inderdaat een stuk sneller dan cydia

  4. Waarom kan RipDev saurik nu gewoon niet met rust laten? Saurik heeft gewonnen, Punt.

  5. wow wat een heerlijk programma!
    ligt het aan mij of kun je hier geen ‘Changes’ zien?

  6. @Jens Royakkers: klopt, maar geef toe dat je bij de nieuwste versie van cydia nu wel lang moet wachten met én het reloaden na het downloaden én daarna vaak nog een respring + dat het redelijk lang duurt om cydia te laden als je begint.
    Concurrentie is altijd welkom en (meestal) heb je er als consument nog voordeel aan ook!

  7. Lekker snel omdat er geen stuppit reclame meer in staat , ik gebruik voortaan deze we , changes kost geld voor servers. Zal er ooit een goeie installer komen ? allemaal geldwolfen.

  8. Als je niet kan winnen, dan maar proberen samen 1 te worden. 😀

    Ik heb het iig niet op dat lelijke zwart-witte.

  9. Even wachten tot 1 april geweest is. Dam zien we wel weer verder.

  10. Ik wilde hem er net weer afgooien en krijg een waarschuwing dat dat problemen kan geven met het OS of Cydia.

  11. @Bob:

    K zou niet weten waarom het grap is, zo bijzonder is het niet. Dus ik zou me ook echt niet in de maling genomen voelen.

  12. @iMario: Grappig, ik ben juist groot fan van zwart/wit (met zwart als achtergrond). Al sinds jaar en dag gebruik ik die kleuren. Op laptops, terminals, noem maar op. Ook best vind ik metallic met zwart. Zoals bijvoorbeeld de zwarte iPod touch. Dat witte gedoe daarentegen: oer en oerlelijk! Zou nooit een Mac produkt met die poespas willen hebben. Helaas is de muis in die kleur en allerlei kabeltjes (de Mac Pro gelukkig niet).

    Deze applicatie gebruikt ook APT zo te zien. Je APT wordt nou eenmaal trager wanneer je meer repositories toevoegt en meer packages hebt geinstalleert. De database is al in binary opgeslagen, en APT is al volledig in C geschreven, dus er valt bar weinig te optimaliseren. Er zijn tijden geweest dat APT en dpkg in Perl waren geschreven, en het was destijds allemaal stukken trager. Vergeet niet dat APT al tijden op non-x86 draait. Inclusief embedded spul. Doch, meestal gebruikt men daar ipkg (zie bijvoorbeeld OpenMoko en Angstrom). Heck, middels Fink draaide het zelfs op MacOSX al jaren.

    Zo te zien kun je in ieder geval diverse packages queuen. Dat is positief. Dat het even duurt, ach, lijkt mij logisch. Het arme ARM processortje krijgt heel wat te verduren. Ik vind de performance vrij normaal in vergelijking met soortgelijke systemen/hardware doch andere platforms/software (ook gebruik makende van APT).

    Changes is gewoon een website of RSS feed met de laatste veranderingen. Zoiets is niet moeilijk na te maken. Wie weet komt dat nog. Er is in Debian in ieder geval apt-listchanges en apt-listbugs beschikbaar.

    Jammer dat de developers niet meer samenwerken…

  13. heb hem gisterenavond geinstalleerd, kon meteen mn hele iphone restoren. en zelfs dat lukte niet, mn pc zag meteen na de installatie van icy (zeker icy, mn hele iphone ge-freezed!!) mn iphone niet meer !! het is nu net dan eindelijk gebeurd!! ik raad aan maar ff tewachten. je hebt er ook helemaal niks aan, want je hebt geen enkele mogelijkheid om nieuwe changes tezien. je ziet alleen de sections en je kan zoeken en sources ingeven, verder niks!!

  14. @Jens Royakkers: Oh, was er een eind datum om zo’n applicatie te maken? |:(

    Zeg dan gewoon dat je het niet wilt gebruiken. Ontwikkeling is vooruitgang! Er is niet 1 ‘winnaar’

  15. ga k eens proberen, misschien wordt dit wel een succes???

  16. ik heb icy in gebruik ook en het ziet er gaaf uit en bij mij werkt het 100% zeer goed progjes zeer snel makelijk en alles in een nu w8ten op os 3.0 unlock ik draai al os 3.0 nu w8ten tot de unlock hopelijk snel

  17. en hoe verwijder je icy weer????

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.