Reacties voor: iCulture Weekly #5 nu online te bekijken (video)

iCulture Weekly #5 is nu ook on-demand via YouTube te bekijken. In deze aflevering: iTunes Festival en andere muziekapps, teveel koopjes in de App Store, als App van de Week de nieuwe versie van Uitzending Gemist en als ontwikkelaar hebben we TaxiID.
Lees het complete artikel → iCulture Weekly #5 nu online te bekijken (video)

Reacties: 10 reacties

  1. Wat is dat voor iPhone op het plaatje?

  2. Een gewone 3G/S die hard blinkt 😉

  3. @mrwhoopie: Ik weet niet hoor er zit iets van een camera op de voorkant de het boxje en microfoon lijken dichter bij elkaar te zitten die trouwens ook de schroefjes missen scherm ziet er ook raar uit en de home button die is ook gek 😛

  4. Naar mijn mening vind ik de filmpjes toch iets te lang om je ‘bij te spijkeren’. Zou het mooier vinden al word het een klein journaal wat aangevuld word met links en andere verwijzingen. Het mooiste zou ik een digitaal tijdschrift vinden met filmpjes, artikeltjes, enzo.

  5. Filmpje is net iets van 37 minuten te lang.

  6. Ik vind het relaxed om naar te kijken/luisteren, mijn complimenten. Als je het lang vind duren heb je altijd nog de tijdlijn onder het filmpje om te skippen. Cheerz.

  7. Ik vind dat jullie een leuk programma maken waar ik elke week met plezier naar kijk. Ik vind dat er nog wel wat verbeter punten zijn. Zoals jullie zelf ook al wel gezien hebben denk ikis het aspect ratio probleem nog niet opgelost, geen ramp an sich, maar meer wat slordig, imho. Ten tweede voelt het vaak nog niet geheel voorbereid aan, al voelt het al wel soepeler als eerst. Het gaat ook niet om de kleine foutjes zoals volgorde, maar het lijkt meer dat jullie nog niet echt op elkaar ingespeeld zijn (ik begrijp dat het voor Gonnie natuurlijk ook wat nieuwer is dan voor Erwin). Soms voelt het ook aan alsof Erwin net iets te veel in de onwetende kijker wil plaatsen, wat het doel kan zijn, maar mij, alszijnde doorgewinterd iPhone gebruiker soms wat kan irriteren.
    Ten slotte zou ik graag kwijt willen dat het meeste wat jullie bespreken ook in jullie artikelen voorkomt, zoals de apps etc.. Dit kan misschien het doel zijn, maar persoonlijk vind ik onderdelen zoals het gesprek met een ontwikkelaar veel interessanter omdat dat wat meer laat zien wat er achter de hele i-wereld hangt. Ik zou dus graag wat meer onderwerpen in die richting willen zien.

    Ik ga hier natuurlijk voorbij aan alle goede punten van de uitzending, maar dit zijn de dingen die ik graag verbeterd zou willen zien.

  8. Zodra ik die drie letters in die volgorde zie (KPN) haak ik af. Ik boycot die losers al jaren en raad het iedereen ook van harte aan. K met P.

  9. Uitzendingen steken goed in elkaar en mijn complimenten over de verschillende onderdelen. De review met de ontwikkelaar achter de taxi app vond ik erg leuk, net als de aandacht die aan Roamler werd besteed. Ga zo door!

    Gonny stelt al bij diverse uitzendingen dat ze apps ook gaat gebruiken (zoals bij de app waarmee je je uitgaven kan monitoren). Ik heb daar een beetje mijn twijfels bij, maar als het inderdaad zo is zou het goed zijn om in de uitzending van de week daarop dan even op in te haken: hoe was het dan? Was het inderdaad goed bevallen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.