Reacties voor: iCulture Weekly #3 nu online te bekijken (video)

iCulture Weekly #3 is nu ook on-demand via YouTube te bekijken. In deze aflevering: Apple als game-aanbieder, geruchten over de iPhone 5 en apps waarmee je reclamefolders kunt lezen.
Lees het complete artikel → iCulture Weekly #3 nu online te bekijken (video)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. hoe sluit je je ipad met real racing 2 hd dan aan op je computer of tv?

  2. @gonny: Nice shirt!

  3. Opzet is leuk…maar sorry, wat een K presentator…vind zichzelf wel heel erg geweldig…….pffffff, en Gonny kan beter schrijven dan zich verbaal uitdrukken…Moest het ff kwijt want bij de andere twee afleveringen mocht je niet eens reageren…..

  4. ik blijf lekker aan de xbox 360 hoor jongens, kan geen iOS apparaat tegenop

  5. Waarom was de opnamekwaliteit qua camera en uberhaupt, gewoon goede beeldverhouding bij de 1e beter?

  6. Goeie presentator!

  7. Geen podcast?

  8. Hoi vandaag weer gekeken. (Ik kan het niet live zijn want dan ben ik aan het werk)
    Ik denk ook dat jullie het niet live moeten willen.
    Want wat ik denk is de kwaliteit van het beeld zeeeeer slecht en sommige zelfs out of focus.
    Het kraken van Gonny haar jas.
    Maar goed overweeg om het eerst op te nemen en dan te monteren zodat je wat betere kwaliteit spullen kan gebruiken.
    Waarom live als je toch niet rechtstreeks kan reageren.
    Er is dus geen toegevoegde waarde wanneer dit live is.
    En inderdaad die presentator vind zich zelf wel heel belangrijk met dat gevloek over dat syncen.
    Jammer.
    Voor de rest leuk format.

  9. Is er geen mogelijkheid om die iPad en iPhone op een profi manier te demonstreren? Met zo’n camera er boven staat wat rommelig in beeld en levert nou geen heel mooie plaatjes op.
    En kan de beeldverhouding op die camera’s niet gewoon identiek? Ik weet nou nog steeds niet of Gonny een heel breed hoofd heeft of niet 😉
    Ook zijn de app reviews wel erg karig.
    Nog een ding als azijnze…: geluidjes van mail, Skype en andere berichtendingen even uit, maakt het weer wat rustiger.

    Jullie zijn zeker op de goede weg, vergeleken met afleveringen 1 en 2 is er elke keer weer verbetering merkbaar.

    Leuk van de sponsor! Laat zien dat er genoeg vertrouwen is!

  10. Format: erg leuk, niet ingewikkelder maken zou ik zo zeggen (qua format/regie dan)

    Presentatie: Gonny, je weer dat jij dit prima kunt en ook doet, echter is je collega minder geschikt, eerlijk gezegd vind ik dat hij jouw kwaliteit en spontaniteit naar beneden haalt. Ik meen zelfs te bespeuren dat je je soms wat ongemakkelijk voelt door zijn rol in de duopresentatie.
    Inderdaad technisch ook nog wat te verbeteren (weg monteren van stiltes en ‘opzoek’ momenten zijn niet echt uitzendwaardig.

    Presentatie met JP zou echt veeeeeel beter zijn.

    Succes & bedankt dat jullie zoveel en zo vaak nieuws brengen over wat Apple ons te bieden heeft aan hardware en software op het gebied van I-devices.

  11. Ben het eens met Frits Blankenzee hierboven vwb het live uitzenden. Ook ik zie de toegevoegde waarde niet, sterker nog: het haalt de hele ‘uitzending’ naar beneden.

    Moet ook bekennen dat ik de derde aflevering een beetje ‘een zooitje’ vond. In plaats van een stijgende lijn zit er m.i. een dalende lijn in. Het kwam nu echt heel amateuristisch over, zowel qua (onvoorbereid) interview met dat Peperzaken-mannetje als met de video-cuts, het geluid, de presentatie op zich, het niet weten wat te zeggen, pijnlijke stiltes, …

    En dan heb ik het nog niet eens over de slechte beeldkwaliteit.

    Nee jongens en meisje, waarom niet gewoon een leuke, professionele voorbereide studio-opname. Hoeft niet live, maak er wat leuks van, goede montage, goede beeldkwaliteit, loopt een interview of bespreking niet lekker: hup take 2 of take 3 en plak die erin. Heeft m.i. een veel betere uitstraling.

    Als jullie op deze manier doorgaan, dan is het gedoemd te mislukken. En dat zou zonde zijn, want is een erg leuk initiatief en uitbreiding op IPC.

    Neem een voorbeeld aan ‘One more thing’. Is een gelickte vodcast van mensen die wel weten waar ze mee bezig zijn!

    Live uitzenden heeft alleen meerwaarde als het a) op een TV-zender zou gebeuren en b) op een tijdstip dat er mensen zijn die kunnen kijken. Nu kijkt het gros toch offline en als je dan een slecht beeld met verkeerde beeldverhouding en asynchroon geluid voorgeschoteld krijgt…

    En nu ik toch bezig ben 😉 : wat is het nut van bèta-testuitzendingen voor dezelfde kijkers die later ook naar de definitieve versies gaan kijken? Normaal gesproken doe je dergelijke try-outs uitsluitend voor een beperkte groep en als het format uitgekristalliseerd is, dan pas voor ‘de massa’!

    Ja dit zijn kritische noten van mijn kant, maar zie het als gemeend opbouwende kritiek ‘om iets mee te doen’. Vwb de presentatoren: prima in orde, leuke en boeiende mensen. Als ze wat beter op elkaar ingespeeld zijn over een tijdje een gouden duo! En misschien Jean-Paul ook ten tonele voeren met een vast wekelijks item, geeft nog meer ‘ballen’ en stevigheid aan het geheel.

    Kortom: vooral doorgaan! Zoals oom Barry gezegd zou hebben 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.