Reacties voor: iCulture Weekly #10: MobiUs, Newstream, SoundCloud en meer

iCulture Weekly #10, een wekelijks programma over apps, iPhone en iPad, gaat over de apps Newstream, Soundcloud, Blauwe Bord en MobiUs. Daarnaast bespreken we de houder F-Dock en vertelt Tjeerd Bomhof wat zijn favoriete app is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Kijk dat ziet er al een stuk beter uit dan de aflevering vorige week!! Goed gedaan en leuk om naar te kijken.

    Die case/lens zie ik mijzelf nog niet gebruiken….

  2. Eerste keer dat ik hem helemaal heb gekeken;
    Erwin probeer wat aan je uitspraak van engels te doen.
    Targets spreek je een beetje raar uit, en het vertalen van (twitter) stream naar stroom is ook een beetje apart.

    Gonny probeer iets sneller te praten en niet teveel met je ogen heen en weer te gaan tussen iPhone en camera. Het is niet erg als je op de iPhone kijkt maar als je per seconde 2x wisselt van punt waar je kijkt ziet het er een beetje raar uit.

    Verder was ‘t een leuke aflevering en vond ik de besproken apps ook erg leuk 🙂

  3. Niet iedereen is geschikt om te presenteren voor de camera en je daardoor informatie even vergeet of langzaam in je op komt. Dat zou het kunnen zijn of het is een kwestie van slechte voorbereiding. Het korte pauzeren in een uitleg van een App is best iets waar ik me aan stoor na een aantal keren te hebben gekeken.
    De uitleg over de F-Dock was echt rampzalig. Waarbij ik me afvraag of het überhaupt voorbereid was.
    Misschien kan het qua design van deze F-Dock een stuk beter er had zeker wel wat enthousiaster verteld kunnen worden over de mogelijkheden van het systeem, want hoewel er al mogelijkheden zijn voor al die functies is het niet zo slecht als dat het nu overkomt.

  4. Leuke presentatie, het gaat echt een stuk beter. Het lijkt allemaal zo simpel, maar dat is het niet. Een deel heeft vast te maken met een vorm van wennen aan een setting … (?).

    Zonder vervelend te willen zijn, een paar kleine opmerkingen?
    – Gonny, zoek aub een andere kapper. Die je nu hebt is duidelijk een ramp! Echt, ik ben geen kapper, maar ik zie zo dat een goeie kapper met een beetje plezier in z’n vak, van jouw haar iets mooi(er)s kan maken. Serieus, experimenteer, en … verras jezelf!? 🙂
    – jullie begonnen zo mooi, de schermverdeling was goed, maar het is net of Gonny niet in beeld wil, want gaandeweg schuift ze (voor de kijkers) steeds meer naar rechts. Het gaat echter al veel beter dan voorheen. Laat je niet wegduwen (als dat de reden is) …
    – Het extra dat Gonny’s haar zou kunnen gebruiken zou er bij het uiterlijk van Erwin wel af kunnen: een beetje styling (even in de spiegel kijken) kan geen kwaad. … Blijf met je vingers uit het stopcontact! 🙂 . Ook moet ik bij Erwin meteen aan die reclame van Essent denken van die mensen die maar niet begrijpen waarom hun energierekening zo hoog is, terwijl ze dat staan te verkondigen in hu privé zonnestudio.
    … Beetje make-up ‘dude’. Het kan ook aan de belichting liggen natuurlijk …

    Ik heb geen eigen show (laat ik die even voor zijn), maar heb wel ervaring als DJ. “Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken”.

  5. Gonny wat heb je mooie ogen 😉

    Verder wordt het programma steeds beter,kwa presentatie.

  6. De boodschap is er, neem de opbouwende commentaar mee en vergeet de negatieve kritiek! Bedankt voor jullie iculture weekly!

  7. @Stijn: Graag gedaan. Ik lees die feedback met een half oog en met een glimlach. Het is grappig hoe mensen alle remmen losgooien achter hun beeldscherm. Het is goed bedoeld, maar heeft ook iets dubbels. Erwin en ik worden gewaardeerd omdat we in het dagelijks leven onszelf zijn. Die authenticiteit, daar kun je wat aan tweaken met geblondeerd haar, sjaaltjes en kettinkjes (geen grap, dat waren eerdere adviezen), maar als je daardoor twee neppersoonlijkheden creëert is het ook niet goed.

    Wat vinden jullie eigenlijk van de inhoud, het format? Daar hoor ik nooit iets over.

  8. @Dennis: Dank voor je feedback. Welke show(s) presenteer jij? Ben graag bereid om te leren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.